Sta8hs000 22 Ιουνίου 2009 #101 Share 22 Ιουνίου 2009 χα και γω αυτο θα λεγα.. καταρακτη βλεπω... Μπραβο Γιαννο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 22 Ιουνίου 2009 Author #102 Share 22 Ιουνίου 2009 Καταρράκτης είναι σίγουρα!!!! Τώρα για το αποτέλεσμα θα το δούμε λίαν συντόμως. Πάντως είμαι αισιόδοξος Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 25 Ιουνίου 2009 Author #103 Share 25 Ιουνίου 2009 Καιρός ήτανε για κλάδεμα….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Ιουνίου 2009 #104 Share 25 Ιουνίου 2009 Κανεις και μπανιο εκει..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #105 Share 25 Ιουνίου 2009 Αυτα ειναι Γιαννο!! Μακαρι να μποροσαμε να εχουμε ολοι ενα τετοιο στολιδι στην αυλη μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Ιουνίου 2009 #106 Share 25 Ιουνίου 2009 Η ομορφοτερη και πιο φυσικη λιμνη που εχω δει!!!! Βελτιωνεται καθε μερα!!!!! Απλα ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! ΥΓ1: Τι φυτο ειναι αυτο αριστερα σου στην τελευταια φωτό? ΥΓ2: Και η δικια μου λιμνουλα ετσι θελει να γινει οταν μεγαλωσει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιουνίου 2009 Author #107 Share 26 Ιουνίου 2009 Koing Koink Η αλήθεια είναι ότι δροσίστηκα!!!! Sta8hs000 Ποτέ μην λες ποτέ Ούτε εγώ φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα κάτι τέτοιο Να σκεφτείτε ότι όταν άρχισα την λίμνη είχα reef Ο φίλος μου ο Άνδρος μου έλεγε ότι στο τέλος θα ξηλώσω το reef Έτσι και έγινε Επιτέλους πίνω τον καφέ μου και λέω ότι ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ τα ψάρια μου Zorba The Freak Προσπαθώ να την κάνω όσο ποιο φυσική γίνετε Ακόμη έχω αρκετή δουλειά Για το φυτό που ρωτάς ομοιάζετε Thalia delvata http://plants.usda.gov/java/largeImage?ima...hde_002_avp.tif Άντε με το καλώ να μεγαλώσει η λιμνούλα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Ιουνίου 2009 #108 Share 26 Ιουνίου 2009 Ενταξυ αφου μπορεις και δροσιζεσαι η λιμνη ειναι ολα τα λευτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιουνίου 2009 Author #109 Share 26 Ιουνίου 2009 Μερικές φρέσκιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Ιουνίου 2009 #110 Share 26 Ιουνίου 2009 Κοιτα να δεις...Εγω το δηλωνω δημοσια δεν ξαναγραφω εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Ιουνίου 2009 #111 Share 26 Ιουνίου 2009 T Ε Λ Ε Ι Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Ιουνίου 2009 #112 Share 26 Ιουνίου 2009 Ποπο μας κανεις μεγαλη ζημια!!!! Μπραβο και ξανα Μπραβο!!! τελεια η λιμνη!!! αν ξαναερθω ποτε κυπρο θα ερθω να την δωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epouranios 26 Ιουνίου 2009 #113 Share 26 Ιουνίου 2009 Σαν τον Rambo είσαι στις πρώτεσ φωτογραφίες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 26 Ιουνίου 2009 #114 Share 26 Ιουνίου 2009 Σαν τον Rambo είσαι στις πρώτεσ φωτογραφίες...... Συγχαρητηρια πολυ καλη προσπαθεια ! ...αντε να την χερεσαι ! ..σχεδιαζεις αλλες αλλαγες? και αν ναι ποιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιουνίου 2009 Author #115 Share 26 Ιουνίου 2009 Ο καταρράκτης προχωρά κανονικά! Ετοιμάζω και άλλες αλλαγές Θα σας κρατάω ενήμερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 28 Ιουνίου 2009 #116 Share 28 Ιουνίου 2009 yiannossavva δεν μου αρέσει καθόλου η λίμνη σου, από τις πιο αποτυχημένες προσπάθειες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Όποιος με πίστεψε... με πίστεψε... Είναι τέλειααααααααααααααααααααααα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Ιουνίου 2009 Author #117 Share 28 Ιουνίου 2009 Να είστε όλοι καλά… Μου δίνετε κουράγιο να προχωρήσω! Όποιος θα έρθει Κύπρο κερνάω μπύρες δίπλα από την λίμνη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 28 Ιουνίου 2009 #118 Share 28 Ιουνίου 2009 Ερχομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 29 Ιουνίου 2009 #119 Share 29 Ιουνίου 2009 Κοιτα να δεις...Εγω το δηλωνω δημοσια δεν ξαναγραφω εδω... μακαρι να μπορεσω να ξανα ερθω κυπρο... εχω ερθει 2 φορες σχετικα προσφατα.. απλα απο τα καλυτερα μερη που εχω παει ποτε... ps Αγ. Ναπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 29 Ιουνίου 2009 #120 Share 29 Ιουνίου 2009 Όποιος θα έρθει Κύπρο κερνάω μπύρες δίπλα από την λίμνη!!!!! Είσαι τυχερός που απολύθηκα από την ΕΛ.ΔΥ.Κ πριν 5 χρόνια. αλλιώς κάθε μέρα θα κέρναγες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 30 Ιουνίου 2009 Author #121 Share 30 Ιουνίου 2009 Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Ιουλίου 2009 #122 Share 1 Ιουλίου 2009 Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Πατριωτη... εγω θα ειμαι εκει οκτωβριο για ενα συνεδρειο!! Προφανως επειδη εισαι Λευκωσια είχες την αναγκη για κατι τετοιο!! Αν ησουν Λεμεσό θα επινες τον καφε στην θαλασσα!!! Αλλα, η ερωτηση ειναι αλλη.... απο κουνουπια τωρα που καλοκαιριαζει, πως πας?? Υποθετω πως ο βιοτοπος θα εχει ολα τα παρελκομενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Ιουλίου 2009 #123 Share 1 Ιουλίου 2009 Παντως παρολο που φετος υπαρχει αυξημμενος αιθμος κουνουπιών, γυρω απο τη λιμνουλα μου δεν εχω παρατηρησει να κυκλοφορουν. Προσωπικά θα ηθελα μερικά, για να ταιζω τα σαρκοφαγα φυτά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 1 Ιουλίου 2009 Author #124 Share 1 Ιουλίου 2009 Πατριωτη... εγω θα ειμαι εκει οκτωβριο για ενα συνεδρειο!! Προφανως επειδη εισαι Λευκωσια είχες την αναγκη για κατι τετοιο!! Αν ησουν Λεμεσό θα επινες τον καφε στην θαλασσα!!! Αλλα, η ερωτηση ειναι αλλη.... απο κουνουπια τωρα που καλοκαιριαζει, πως πας?? Υποθετω πως ο βιοτοπος θα εχει ολα τα παρελκομενα!! Δεν έχω προσέξει κουνούπια. Κάπου είχα διαβάσει ότι τα κουνούπια συχνάζουν σε στάσιμα νερά. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύ αυτό. Άντε να κοπιάσεις. Εκτός από μπύρες θα έχω και ζιβανία στην κατάψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Ιουλίου 2009 #125 Share 1 Ιουλίου 2009 τελευταια φορα που ηπια ζιβανια βρεθηκα καπου πεσμενος σε μια παραλια... ps εχω 2 μπουκαλια κρατιμενα σπιτι απο την κυπρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος