Vogias 9 Μαίου 2009 #76 Share 9 Μαίου 2009 Εχω μια απορια τα Κεφαλια πως ειναι?Ζουνε κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 12 Ιουνίου 2009 Author #77 Share 12 Ιουνίου 2009 Η λίμνη έχει αλλάξει κατά πολύ από την τελευταία μου ανάρτηση. Σας στέλνω video για να δείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 12 Ιουνίου 2009 #78 Share 12 Ιουνίου 2009 Απιστευτη απλα!!!!! μπραβο!!! αληθεια και γω θα ηθελα να μαθω αυτο π ρωτησε ο νικος, ειχες καμια απολεια ως τωρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 12 Ιουνίου 2009 Author #79 Share 12 Ιουνίου 2009 Απιστευτη απλα!!!!! μπραβο!!! αληθεια και γω θα ηθελα να μαθω αυτο π ρωτησε ο νικος, ειχες καμια απολεια ως τωρα?? Απολογούμαι που ξέχασα να απαντήσω σε αυτό. Απώλειες δεν είχα καθόλου. Τα ψάρια είναι πολύ φιλικά και τρώνε μέσα από τα χέρια μου. Προχθές είχα και γέννα. Έβαλα κάποια από αυτά σε άλλο ενυδρείο και τα υπόλοιπα τα άφησα στην λίμνη. Πιστεύω πως θα μεγαλώσουν κάποια από αυτά γιατί εκεί που είναι τώρα δεν μπορούν κα να φάνε τα μεγάλα (δεν έχουν πρόσβαση εκεί). Τα βλέπω μέσα στο λασάνι που είδατε στο video. Η στάθμη του νερού εκεί είναι 2 εκατοστά από το ύψους του λασανιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 12 Ιουνίου 2009 #80 Share 12 Ιουνίου 2009 Απολογούμαι που ξέχασα να απαντήσω σε αυτό. Απώλειες δεν είχα καθόλου. Τα ψάρια είναι πολύ φιλικά και τρώνε μέσα από τα χέρια μου. Προχθές είχα και γέννα. Έβαλα κάποια από αυτά σε άλλο ενυδρείο και τα υπόλοιπα τα άφησα στην λίμνη. Πιστεύω πως θα μεγαλώσουν κάποια από αυτά γιατί εκεί που είναι τώρα δεν μπορούν κα να φάνε τα μεγάλα (δεν έχουν πρόσβαση εκεί). Τα βλέπω μέσα στο λασάνι που είδατε στο video. Η στάθμη του νερού εκεί είναι 2 εκατοστά από το ύψους του λασανιου. Τελεια!!! και παλι μπραβο!!! καλη συνεχεια σου ευχομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιουνίου 2009 #81 Share 12 Ιουνίου 2009 Θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια ειναι Μπραβο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 13 Ιουνίου 2009 Author #82 Share 13 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Ιουνίου 2009 #83 Share 13 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Ιουνίου 2009 #84 Share 13 Ιουνίου 2009 Καταπληκτικό αποτέλεσμα,πιστεύω πως οι κόποι σου έλαβαν την ανάλογη ανταμοιβή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 14 Ιουνίου 2009 #85 Share 14 Ιουνίου 2009 Γιαννο δεν εχω ξαναδει κατι καλυτερο απο αυτο εδω τα συγχαρητηρια μου, καλη δουλεια και πολυ καλη αισθητικη (τις γυρω πλακες εγω θα τις ξηλωνα και θα εβαζα γρασιδακι, θα αλλαξει η οψη του σπιτιου σου) εχεις περιπου ενα κοστολογιο για ολο αυτο; αναλυτικα σε καθε βημα τι χρειαστικες και ποσο κοστισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 15 Ιουνίου 2009 Author #86 Share 15 Ιουνίου 2009 orck Δυστυχώς δεν έχω κοστολόγιο για την κατασκευή αυτή. Δεν μου στοίχισε ώμος πολλά για τον λόγω ότι τα έχω φτιάξει όλα μόνος μου. Έχω ώμος πααααρα πολλές φωτογραφίες από την πορεία κατασκευής. Κάτι αξιοσημείωτο είναι το πώς οι πέτρες που έχω αρχίσει να βάζω περιμετρικά φαίνονται ότι είναι μέσα στο νερό. Έχω κόψει μια γωνιά από κάθε πέτρα. Αυτή η γωνιά καλύπτει απόλυτα το λάινερ και δίνη την αίσθηση την φυσικότητας. Δέστε της φωτογραφίες και θα καταλάβετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios 15 Ιουνίου 2009 #87 Share 15 Ιουνίου 2009 Πολύ καλή δουλειά..Δεν υπάρχει κάτι να βάλεις κάτω που να μή μπορούν να τρυπίσουν οι ρίζες ώστε να βάλεις υπόστρωμα και να μην έχεις γλάστρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 15 Ιουνίου 2009 Author #88 Share 15 Ιουνίου 2009 Πολύ καλή δουλειά..Δεν υπάρχει κάτι να βάλεις κάτω που να μή μπορούν να τρυπίσουν οι ρίζες ώστε να βάλεις υπόστρωμα και να μην έχεις γλάστρες.. Μα αυτό ακριβός έκανα στην τελευταία φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 15 Ιουνίου 2009 #89 Share 15 Ιουνίου 2009 Συγχαριτήρια για την πολύ καλή δουλεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 16 Ιουνίου 2009 #90 Share 16 Ιουνίου 2009 yiannossavva άμα κάποτε το κάνεις επάγγελμα θέλω μια προσφορά για λίμνη Πάρα πολύ όμορφη δουλειά. Μάστορας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 16 Ιουνίου 2009 Author #91 Share 16 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Τώρα κάνω σκέψεις για μετακίνηση τον φύτρων και κατασκευή καταρράκτη. Τους χαιρετισμούς μου από την Κύπρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 17 Ιουνίου 2009 Author #92 Share 17 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Ιουνίου 2009 Author #93 Share 20 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Ιουνίου 2009 #94 Share 20 Ιουνίου 2009 Γιάννο παρακολουθώ καιρό την προσπάθεια σου το να οργανώσεις την λιμνη σου τόσο ωραία. Συγχαρητήρια ,ωραία δουλειά ,όμορφες εικόνες. Πολλά φιλιά στη Μεγαλόνησο. Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Ιουνίου 2009 Author #95 Share 20 Ιουνίου 2009 (edited) Γιάννο παρακολουθώ καιρό την προσπάθεια σου το να οργανώσεις την λιμνη σου τόσο ωραία. Συγχαρητήρια ,ωραία δουλειά ,όμορφες εικόνες. Πολλά φιλιά στη Μεγαλόνησο. Σωκράτης Ευχαριστώ πολύ Ο καταρράκτης που φτιάχνω τώρα θεωρώ πως είναι το δυσκολότερο κομμάτι όλης της κατασκευής. Χαιρετισμούς από Κύπρο. Έγινε επεξεργασία 20 Ιουνίου 2009 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Ιουνίου 2009 Author #96 Share 20 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapten7 21 Ιουνίου 2009 #97 Share 21 Ιουνίου 2009 τα συγχαρητηρια μου πολυ καλη δουλεια φιλε.μπραβο παντα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 22 Ιουνίου 2009 Author #98 Share 22 Ιουνίου 2009 (edited) τα συγχαρητηρια μου πολυ καλη δουλεια φιλε.μπραβο παντα τετοια Ευχαριστώ πολύ. Οι ιδέες σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2009 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Ιουνίου 2009 #99 Share 22 Ιουνίου 2009 Φοβερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 22 Ιουνίου 2009 #100 Share 22 Ιουνίου 2009 Οπ μυριζομαι εναν super καταρακτη.. Απλα τελειο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος