Rik 4 Ιουνίου 2013 #876 Share 4 Ιουνίου 2013 (edited) Η αληθεια ειναι πως θα χρειαζοσουν καμια 10ρια κιλα ανθρακα. Περιμενε τα αποτελεσματα, αρκει να εχεις ζητηση εξεταση και για βαρεα μεταλλα οπως καδμιο, μολυβδος, ψευδαργυρος, κλπ. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2013 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Ιουνίου 2013 #877 Share 5 Ιουνίου 2013 σε ματιασαν μωρε γιανο???? ελπιζω να βρεθει τι φταιει και να το ξεπερασεις γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 5 Ιουνίου 2013 Author #878 Share 5 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Τα ΚΟΙ τρώνε κανονικά, τα 3 που επηρεάστηκαν δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν. Τα βρίσκω πλαγιαστά στον πάτο της λίμνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Ιουνίου 2013 #879 Share 5 Ιουνίου 2013 Γιαννο καλησπερα! Οτι και ναπουμε η αληθεια ειναι οτι κατι τα επηρεασε. Απο την αλλη καταλαβαινεις πως εαν δεν εισαι σε πρωτο πρωσοπο να παρακολουθησεις απο κοντα τα πραγματα ειναι ακομα ποιο δυσκολο για σαφει συμπερασματα. Μπορει οντως το νεο φυτο που εβαλες με τον κουβα του οντως να ηταν καταλλητικος παραγωντας. Απο την αλλη η γεωτρηση ειναι ενα θεμα παντα και ισως αυτη η διαφορα του ΡΗ μπορει επισης να δημιουργησε καποιο θεμα. Επισης σε καποιο αλλο θεμα διαβαζα οτι μπορει να μενουν στον πατο παρακολουθωντας για καποιο εχθρο εξ ουρανου η καποιου ειδους φιδιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Ιουνίου 2013 #880 Share 5 Ιουνίου 2013 Στη θεση σου θα εριχνα κανενα μπουκαλι prime μια που εχει την ιδιοτητα να δεσμευει βαρεα μεταλλα και βλαβερες ουσιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 6 Ιουνίου 2013 #881 Share 6 Ιουνίου 2013 Εγω πάλι πιστεύω οτι δεν χρειάζεται τόσος άνθρακας . Νομίζω οτι έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα . Δεν πάμε με τα λίτρα του χώρου που έχουμε αλλά με τη ποσότητα σε διαλυμένα συστατικά που θέλουμε να μας απορροφήσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 6 Ιουνίου 2013 #882 Share 6 Ιουνίου 2013 Πώς πάνε τα ψαράκια σήμερα?έχουμε καμία εξέλιξη στην υγειά τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 6 Ιουνίου 2013 Author #883 Share 6 Ιουνίου 2013 Λέει κάτι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Ιουνίου 2013 #884 Share 6 Ιουνίου 2013 Απο οτι καταλαβαινω μετρας ελαχιστα νιτρωδη. Αλλες μετρησεις υπαρχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Ιουνίου 2013 #885 Share 6 Ιουνίου 2013 Εγω πάλι πιστεύω οτι δεν χρειάζεται τόσος άνθρακας . Νομίζω οτι έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα . Δεν πάμε με τα λίτρα του χώρου που έχουμε αλλά με τη ποσότητα σε διαλυμένα συστατικά που θέλουμε να μας απορροφήσει . Ναι σε καταλαβαινω αλλα και παλι σκεφτομε πως τα λιτρα ειναι πολλα και αν το θεμα ειναι η γεωτρηση δεν μπορω να γνωριζω τον βαθμο μολυνσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Ιουνίου 2013 #886 Share 6 Ιουνίου 2013 (edited) Γιαννο εαν θες να δοκιμασεις ανθρακα οπως και να εχει και σε μικροτερη ποσοτητα σιγουρα θα βοηθηση. Ποιες ειναι οι νεες σου παρατηρησεις; Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2013 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 6 Ιουνίου 2013 Author #887 Share 6 Ιουνίου 2013 Τα 3 ψάρια εξακολουθούν να είναι στον πάτο γερμένα κατά διαστήματα. Την ώρα του φαγητού τρώνε κανονικά όπως τα υπόλοιπα ψάρια. Εξειδικευμένες μετρήσεις θα έχω την δεύτερα-τριτι όπου εκεί πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 6 Ιουνίου 2013 Author #888 Share 6 Ιουνίου 2013 (edited) Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί τα μωρά ΚΟΙ δεν επηρεάστηκαν? Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2013 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Ιουνίου 2013 #889 Share 6 Ιουνίου 2013 (edited) Πιθανοτατα το προβλημα να δημιουργηθηκε με την αλλαγη νερου . Δεν πιστευω να βγαλεις ακρη στο τελος απο τις μετρησεις γιατι αλλιως το προβλημα θα ηταν γενικο και στα υπολοιπα ψαρια. Εν ολιγης επικεντρωνομαι στο θεμα του ΡΗ η σε μια μεγαλη εναλλαγη θερμοκρασιας και καποια την ακουσαν για τα καλα. Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2013 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 6 Ιουνίου 2013 Author #890 Share 6 Ιουνίου 2013 5 χρόνια κάνω αυτή την διαδικασία……… Το ποιο πιθανόν είναι να έχω πρόβλημα με το νερό της γεώτρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 6 Ιουνίου 2013 #891 Share 6 Ιουνίου 2013 Αν υπήρχε πρόβλημα με τη γεώτρηση θα είχαν επηρεαστεί όλα τα ψάρια . Το να πήγαν στο κουβά με τα νούφαρα και να σκάλισαν κάποια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 6 Ιουνίου 2013 Author #892 Share 6 Ιουνίου 2013 Βρέ παιδιά, διάβαζα τώρα το θέμα της mariand7Και θυμήθηκα ότι πριν μερικές μέρες ήρθαν από το δημαρχείο να ξεκάνουν τα φρεάτια!!!! Με πείρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και τις είπα να είναι πολύ προσεκτικός μην παρασυρθεί φάρμακο από τον αέρα!!!!! Δεν ήμουν εκεί για να δω πώς ψέκασε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simone 6 Ιουνίου 2013 #893 Share 6 Ιουνίου 2013 δεν εχει να κανει με αμωνια και νιτρικα.....εδω μιλαμε για σοδα...φυσικα μπορεις να μετρισεις και ph απο το χωμα του βαρελιου μετα νουφαρα....αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο. και δεν νομιζω να ειναι η γεωτρηση..αν ηταν στο νερο το προβλημα θα ηταν ολα τα ψαρια στη ιδια κατασταση. απλα αυτα μαλλον σκαλισαν το χωμα απο το βαρελι.εγω πιστευω οτι σε μερικες μερες ολα θα επανελθουν κανονικα..εφοσον τα ψαρια τρωνε ολα θα πανε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 12 Ιουνίου 2013 Author #894 Share 12 Ιουνίου 2013 Ολα καλά με τα ψάρια ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simone 12 Ιουνίου 2013 #895 Share 12 Ιουνίου 2013 Μπράβο να είναι καλά να τα χαίρεσαι.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Ιουνίου 2013 #896 Share 22 Ιουνίου 2013 ολα καλα τελικα>? αντε μια χαρα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Ιουνίου 2013 Author #897 Share 28 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Ιουνίου 2013 #898 Share 28 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 28 Ιουνίου 2013 #899 Share 28 Ιουνίου 2013 Μπράβο ρε φίλε!!!!! Να τα χαίρεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Ιουνίου 2013 #900 Share 28 Ιουνίου 2013 Άψογος Γιάννο , χίλια μπράβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος