ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Μαρτίου 2009 #51 Share 18 Μαρτίου 2009 Πολυ ωραία Κόι , και το ένα είναι diamond !!! Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαρτίου 2009 Author #52 Share 19 Μαρτίου 2009 Απίθανα ΚΟΙ τα λατρευω αυτα τα ψάρια! (πρέπει να σου πήγαν ακριβούτσικα ε; ) 20euro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαρτίου 2009 Author #53 Share 19 Μαρτίου 2009 Πολυ ωραία Κόι , και το ένα είναι diamond !!! Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι . Δεν έχω ιδέα από τα ίδει τον ΚΟΙ. Ποιο είναι το diamond? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StAvRosSs 23 Μαρτίου 2009 #54 Share 23 Μαρτίου 2009 Το 1...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 23 Μαρτίου 2009 #55 Share 23 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Μαρτίου 2009 #56 Share 23 Μαρτίου 2009 Σας παρουσιάζω τα νέα ψάρια που θα φιλοξενήσω στην λίμνη μου. ...απιθανο !!! ) ..μπραβοοοοο ..λες να μην χωρεσουν ? χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 23 Μαρτίου 2009 #57 Share 23 Μαρτίου 2009 Σωστοοοοοοοος!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 24 Μαρτίου 2009 Author #58 Share 24 Μαρτίου 2009 ...απιθανο !!! ) ..μπραβοοοοο ..λες να μην χωρεσουν ? χεχε Η αλήθεια είναι ότι το παράκανα λιγάκι! Ξέχασα ότι κάποτε θα μεγαλώσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 24 Μαρτίου 2009 Author #59 Share 24 Μαρτίου 2009 Πολύ ωραία η φωτογραφία που έστειλες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 24 Μαρτίου 2009 #60 Share 24 Μαρτίου 2009 Δεν έχω ιδέα από τα ίδει τον ΚΟΙ. Ποιο είναι το diamond? Αν θα δείτε υπάρχει ένα Κόι που σε όλες τις φωτογραφίες κάποια λέπια του αστράφτουν στο φλας . Αυτά τα Κόι στην εμπορική τους ονομασία ονομάζονται diamond . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 24 Μαρτίου 2009 Author #61 Share 24 Μαρτίου 2009 Αν θα δείτε υπάρχει ένα Κόι που σε όλες τις φωτογραφίες κάποια λέπια του αστράφτουν στο φλας . Αυτά τα Κόι στην εμπορική τους ονομασία ονομάζονται diamond . Είναι το άσπρο με το πορτοκαλί κεφαλή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 24 Μαρτίου 2009 #62 Share 24 Μαρτίου 2009 Είναι το άσπρο με το πορτοκαλί κεφαλή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 17 Απριλίου 2009 Author #63 Share 17 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 18 Απριλίου 2009 #64 Share 18 Απριλίου 2009 Συγχαρητήρια και πάλι Γιάννο!!! Καταπληκτική η λίμνη σου και τα ψαράκια σου. Ξεκίνησαν γέννες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 18 Απριλίου 2009 Author #65 Share 18 Απριλίου 2009 Συγχαρητήρια και πάλι Γιάννο!!! Καταπληκτική η λίμνη σου και τα ψαράκια σου. Ξεκίνησαν γέννες??? Για σου φίλε Νίκο. Γέννες δεν έχω δει ακόμη. Αυτό περιμένω. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω και πόσα ψάρια θα γλυτώσουν…… Σκέφτομαι να κάνω κρυψώνες για τα μικρά. Το φυτό που έχω στα δεξιά τις λίμνης θεωρώ ότι είναι ένας καλός κρυψώνας για τα μικρά. Έχετε κάποια ηδέα για κρυψώνες? Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι οι ανθοί που πέφτουν από τα δέντρα. Κάθε μέρα πρέπει τούς καθαρίζω.. Θα προσθέσω ακόμη 2-3 νούφαρα στο κέντρο της λίμνης. Δεν ξέχασα ότι πρέπει να καλύψω το Λάινερ περιμετρικά !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 18 Απριλίου 2009 #66 Share 18 Απριλίου 2009 γιάννο πολύ ωραίο μπράβο, το μονο που δνε μου αρεσει ειναι "οι γλάστρες στο νερό" καταλαβαίνω οτι ειναι για να προστατέψεις τη μεμβρανη αλλά ένα καμουφλάρισμα με πλάκες και σιλικόνη θα το έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 21 Απριλίου 2009 Author #67 Share 21 Απριλίου 2009 γιάννο πολύ ωραίο μπράβο, το μονο που δνε μου αρεσει ειναι "οι γλάστρες στο νερό" καταλαβαίνω οτι ειναι για να προστατέψεις τη μεμβρανη αλλά ένα καμουφλάρισμα με πλάκες και σιλικόνη θα το έκανα Όταν θα βρομήσει το νερό δεν θα φαίνονται!!!! Καλή η ιδέα σου Στέφανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 25 Απριλίου 2009 #68 Share 25 Απριλίου 2009 Ειναι η πιο ωραια λιμνη οπου εχω δει ποτε.Ειναι πανεμορφη !!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 29 Απριλίου 2009 Author #69 Share 29 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Σας στέλνω καινούριες φωτογραφίες μετά από τα νέα φυτά που τοποθέτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 29 Απριλίου 2009 #70 Share 29 Απριλίου 2009 Συγχαρητήρια καταπληκτική θα την πάρω σαν πρότυπο για να φτιάξω και εγώ μία που θέλω στο σπίτι μου Ερώτηση: στην τρίτη φώτο απο το τέλος στη γλάστρα στρελήζια είναι;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 29 Απριλίου 2009 Author #71 Share 29 Απριλίου 2009 Συγχαρητήρια καταπληκτική θα την πάρω σαν πρότυπο για να φτιάξω και εγώ μία που θέλω στο σπίτι μου Ερώτηση: στην τρίτη φώτο απο το τέλος στη γλάστρα στρελήζια είναι;;;;; http://www.robsplants.com/plants/ThaliDealb.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 5 Μαίου 2009 #72 Share 5 Μαίου 2009 Συγχαρητήρια φιλε yiannossavva καταπληκτική πολύ ωραίο μπράβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Μαίου 2009 #73 Share 7 Μαίου 2009 Φοβερη Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 7 Μαίου 2009 Author #74 Share 7 Μαίου 2009 Έχω αναβαθμίσει την λίμνη αρκετά και θα σας στείλω φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαίου 2009 #75 Share 8 Μαίου 2009 Έχω αναβαθμίσει την λίμνη αρκετά και θα σας στείλω φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία. Ερώτηση: Καμία απώλεια ψαριού είχες όλο αυτό το διάστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος