nikoloutso 17 Ιουλίου 2011 #601 Share 17 Ιουλίου 2011 To τακτοποιησα εγωγ πατριωτη. Υ.Γ. Τελικα οι πετουνιες εκατσαν πολυ καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXALIS CYPRUS 19 Ιουλίου 2011 #602 Share 19 Ιουλίου 2011 Ολα τα λεφτα το μπλε το νουφαρο ! RESPECT ! Και να σκεφτειτε ειναι μωρο ακομα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 19 Ιουλίου 2011 #603 Share 19 Ιουλίου 2011 Yiannosavva σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τη συμμετοχή σου όλα αυτά τα χρόνια εδώ με τη μοναδική λίμνη σου που έχεις φτιάξει και για την 1η συνάντηση στη Κύπρο που έγινε σήμερα . Mixalis_cyprus σε ευχαριστώ κι εσένα που έλαβες μέρος κι εσύ στη συνάντηση και στήριξες αυτή τη προσπάθεια που νομίζω οτι μόνο καλό μπορεί να κάνει για το χόμπι μας και την ανάπτυξή του στη Κύπρο . Τον Χρηστο που φωτογραφιζε μες το νταλα τον ξεχασαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 15 Αυγούστου 2011 Author #604 Share 15 Αυγούστου 2011 Τον Χρηστο που φωτογραφιζε μες το νταλα τον ξεχασαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 15 Αυγούστου 2011 Author #605 Share 15 Αυγούστου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 15 Αυγούστου 2011 Author #606 Share 15 Αυγούστου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 16 Αυγούστου 2011 #607 Share 16 Αυγούστου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Αυγούστου 2011 #608 Share 16 Αυγούστου 2011 viciouscircle δεν κάνει τίποτα. Μακάρι να είχε περισσότερο χώρο στης αποσκευές του ο Νίκος και θα σου έστελνα και άλλα. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Τώρα πρέπει επιτέλους να τελειώσω τον καταρράκτη. Όσο για το φίλτρο είναι αρκετά απλό και πολύ αποδοτικό. Υπάρχουν 2 μεγάλα βαρέλια 140 και 120 λίτρων .Στο πρώτο έχω (από κάτω προς τα πάνω) μακαρόνι syporax, biolals, και πέτρες. Το νερό μπαίνει από πάνω και βγαίνει από πάνω! Με αυτό τον τρόπω το χώμα κατακάθεται στον πυθμένα του. Τελείως από κάτω έχω μια βάνα που ανοίγω 1 φορά την βδομάδα και αφαιρώ όλο το χώμα που μαζέψετε εκεί. Στο δεύτερο βαρέλι έχω 4 σφουγγάρια. 2 λεπτά και 2 χοντρά με την διαφορά από το πρώτο στο ότι το νερό μπαίνει από πάνω και βγαίνει από κάτω. γιαννο καλησπερα.θα ηθελα να μαθω περισσοτερες πληροφοριες για το πως ειναι στημενα τα βαρελια-φιλτρα εσωτερικα στις παροχες του νερου.η εστω καποιο σχεδιο των σωληνωσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Αυγούστου 2011 Author #609 Share 26 Αυγούστου 2011 Η αναβάθμιση του φίλτρο-καταρράκτη μου! Μετά από αρκετό προβληματισμό αποφάσισα στην αναβάθμιση του φίλτρο-καταρράκτη μου. Σκέψεις έκανα αρκετές και αποφάσισα να το κάνω να δουλεύει όπως ένα easy-pod, που σαν φίλτρο με έχει ενθουσίαση. Ο πάτος του βαρελιού που έχω δεν είναι εντελώς ίσιο και έτσι το διόρθωσα με τσιμέντο έτσι ώστε να υπάρχει κλήση του βαρελιού προς την έξοδο βρόμικου νερού. Με διάφορα πλαστικά υλικά αποχέτευσης κατασκεύασα την έξοδο νερού το φίλτρου (υπερχείλιση) Χρειάστηκε και τόρνος για την μετατροπή αυτόν τον εξαρτημάτων. Τα τρίγωνα πλαστικά με τρύπες τα τοποθέτησα 5-10 εκατοστά πάνω από τον πάτο του φίλτρου για να μαζεύετε και εκεί βρομιά. Η διχρωμία δεν έχει καμιά σημασία απλά από εκεί που τα αγόρασα αυτά υπήρχαν διαθέσιμα. Οι βίδες είναι για να ορίζοντοποιήσω όλα τα κομμάτια αφού τώρα ο πάτος του φίλτρου έχει μια κλήση περίπου 5%. Επειδή το βαρέλι δεν είναι ακριβός στρογγυλό με δυσκόλεψε αρκετά η τοποθέτηση αυτόν τον πλαστικών. Δεν υπήρχε περιθώριο λάθους σε αυτό το σημείο επειδή το βιολογικό υλικό θα ξέφευγε με αποτέλεσμα να παρασέρνετε στο βρόμικο νερό. Ο σωλήνας είναι για την διοχέτευση αέρα κατά την διαδικασία καθαρισμού. Τοποθέτησα και το βιολογικό υλικό Κ1 μαζί με βιόμπαλες και όλα είναι έτοιμα. Είμαι αισιόδοξος ότι το φίλτρο θα κάνει εξαιρετική δουλεία. Σε 3-4 ημέρες θα σας ανεβάσω βίντεο με την διαδικασία καθαρισμού και από εκεί θα μπορούμε να μιλάμε ασφαλέστερα για το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Αυγούστου 2011 Author #610 Share 27 Αυγούστου 2011 Τα μικρά που έγιναν θηρία μέσα σε 3 μήνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Αυγούστου 2011 #611 Share 27 Αυγούστου 2011 Απίστευτος ο καταρράκτης! Για τα κοι τι να λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Αυγούστου 2011 #612 Share 27 Αυγούστου 2011 (edited) Αγαπητέ Γιάννο η λίμνη σου θα έλεγα οτι είναι λίμνη αναφοράς για όσους ενδιαφέρονται να στήσουν ενα τέτοιο όμορφο οικοσύστημα. Γειά στα χέρια σου και μπράβο για την υπομονή σου Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Αυγούστου 2011 Author #613 Share 27 Αυγούστου 2011 Αγαπητέ Γιάννο η λίμνη σου θα έλεγα οτι είναι λίμνη αναφοράς για όσους ενδιαφέρονται να στήσουν ενα τέτοιο όμορφο οικοσύστημα. Γειά στα χέρια σου και μπράβο για την υπομονή σου Σε ευχαριστώ πολύ. Πάντα αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να γλιτώσω κάποιους από αχρείαστους εξοπλισμούς και όσο το δυνατόν με ποιο λύγο κόστος ηλεκτρικού ρεύματος. Σε ένα άλλο φόρουμ με έδιωξαν, δεν τους συμφέρε…….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Αυγούστου 2011 #614 Share 28 Αυγούστου 2011 απλα τελεια δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Αυγούστου 2011 Author #615 Share 28 Αυγούστου 2011 Δεν πάω πουθενά…… εδώ θα μείνω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Αυγούστου 2011 #616 Share 28 Αυγούστου 2011 Αχ τι μας κανεις.... Αλλα απο του χρονου σας ετοιμαζω και εγω εκπληξη αν ολα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Αυγούστου 2011 #617 Share 28 Αυγούστου 2011 Απλα respect φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 30 Αυγούστου 2011 Author #618 Share 30 Αυγούστου 2011 Δείτε το αποτέλεσμα μέσα σε 3 ημέρες. Κανονικά ο καθαρισμός πρέπει να γίνετε κάθε εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 30 Αυγούστου 2011 #619 Share 30 Αυγούστου 2011 Σε ένα άλλο φόρουμ με έδιωξαν, δεν τους συμφέρε…….. Είναι δυνατόν !!!! Φίλε μου είσαι πηγή έμπνευσης και γνώσης και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω το θαυμασμό μου για τη δουλειά και το μεράκι σου. Μπράβο και μακάρι να βρεθώ κάποτε στο όμορφο νησί σας και να δω από κοντά το αριστούργημά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 30 Αυγούστου 2011 Author #620 Share 30 Αυγούστου 2011 Είναι δυνατόν !!!! Φίλε μου είσαι πηγή έμπνευσης και γνώσης και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω το θαυμασμό μου για τη δουλειά και το μεράκι σου. Μπράβο και μακάρι να βρεθώ κάποτε στο όμορφο νησί σας και να δω από κοντά το αριστούργημά σου... Σε ευχαριστώ πολύ, κόπιασε όποτε θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 31 Αυγούστου 2011 Author #621 Share 31 Αυγούστου 2011 Είναι δυνατόν !!!! Φίλε μου είσαι πηγή έμπνευσης και γνώσης και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω το θαυμασμό μου για τη δουλειά και το μεράκι σου. Μπράβο και μακάρι να βρεθώ κάποτε στο όμορφο νησί σας και να δω από κοντά το αριστούργημά σου... Ευχαριστώ πολύ! Να κοπιάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #622 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Περίμενα πολύ καιρό για να μεγαλώσει και να ανθήσει αυτό το νούφαρο, τελικά άξιζε………….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2011 #623 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν άξιζε λεεί;...Κουκλί είναι! Με αυτά που μου κάνετε θα φτιάξω λίμνη στον 5ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #624 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #625 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Και ακόμη ένα από τα αγαπημένα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος