yiannossavva 15 Μαίου 2013 Author #801 Share 15 Μαίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Μαίου 2013 #802 Share 15 Μαίου 2013 Πλάκα κάνεις!!!!!!!!! Ολόκληρο πετσοπ γεμίζεις!!! Τι σκέφτεσαι να τα κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Μαίου 2013 #803 Share 15 Μαίου 2013 Μας έχεις τρελάνει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 15 Μαίου 2013 Author #804 Share 15 Μαίου 2013 (edited) Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με αναπαραγωγές το όνειρο μου ήταν να ταΐζω και να έρχονται 2-3 χιλιάδες ψάρια κοντά μου! Φαίνετε ότι φέτος θα το ζήσω και αυτό. Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2013 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Μαίου 2013 #805 Share 16 Μαίου 2013 Απο τροφή τι έχεις κανονίσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 16 Μαίου 2013 Author #806 Share 16 Μαίου 2013 Flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Μαίου 2013 #807 Share 16 Μαίου 2013 Βάλε σε ενα κουβά νερό να πιάσει άλγη για να ταίζεις τα μικρά και θα δείς μεγάλη διαφορά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepos 16 Μαίου 2013 #808 Share 16 Μαίου 2013 οτι καλυτερο εχω δει σιγουρα απο θεμα εξοπλισμου ... παρα πολυ καλη δουλεια κ με παρα πολυ μελετη και μερακι μπραβο δν εχω λογια σ ευχομαι παντα τετοια φιλε μ κ νομιζω οτι μεχι του χρονου θα δουμεακομα πολλα πραγματα.. αν κ αν ειχες κιαλο χωρο φανταζομαι θα ειχαμε δει πολλα απο σενα καταπληκτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Μαίου 2013 #809 Share 16 Μαίου 2013 Καταπληκτικη Γιαννο,να την χαιρεσαι φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Μαίου 2013 #810 Share 16 Μαίου 2013 οτι και να πουμε ειναι λιγο!!!! απο που μπορουμε να βρουμε αυτο το πρασινο που καθονται εκει τα αυγα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 16 Μαίου 2013 #811 Share 16 Μαίου 2013 Μπραβο Γιαννο! Βλεπω οτι η αναβαθμιση στα φιλτρα συνεχιζεται και χωρις να σκασεις ενα βουνο λεφτα για ετοιμες λυσεις του εμποριου. Κατα τα αλλα σου ευχομαι ολα να σου πανε δεξια και ο αποδεκατισμος των ψαριων που εζησες να ειναι απλα μια αναμνηση....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 18 Μαίου 2013 Author #812 Share 18 Μαίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Αναπαραγωγές….. δύσκολη υπόθεση, όσο και αν φαίνετε εύκολο. Αύριο θα κάνω ένα καινούργιο βίντεο με τα μικρά και θα το ανεβάσω να το δείτε…… αν δεν πάθω καμιά στραβή και τα χάσω! Δύσκολα τα μεγαλώνεις εύκολα τα χάνεις όλα σε μια μέρα. Για την πράσινο με τα αυγά το πείρα από eBay http://www.ebay.com/itm/370339390054?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Να παρακαλέσω έναν από τους συντονιστές να ενεργοποιήσει να παίρνω email όταν έχω απαντήσεις, το έχω κάνει αλλά δεν μου έρχεται email Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2013 Author #813 Share 19 Μαίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 #814 Share 19 Μαίου 2013 Γιάννο να προσέξεις μα μη τα βλέπει ο ήλιος και θέλει συνεχώς να τα αραιώνεις για να μην αραιώσουν απο μόνα τους . Εαν μπορείς να διαλέξεις και αυτα που έχουν μεγαλώσει ποιό γρήγορα , καλό είναι . Με την άλγη το έκανες που σου είπα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2013 Author #815 Share 19 Μαίου 2013 Γιάννο να προσέξεις μα μη τα βλέπει ο ήλιος και θέλει συνεχώς να τα αραιώνεις για να μην αραιώσουν απο μόνα τους . Εαν μπορείς να διαλέξεις και αυτα που έχουν μεγαλώσει ποιό γρήγορα , καλό είναι . Με την άλγη το έκανες που σου είπα ; Έχω δοκιμάσει να βάλω αυγά σε πράσινο νερό, για κάποιο λόγο δεν βγήκε ούτε 1! Το ποιο πιθανών είναι η έλλειψη οξυγόνου. Έχω υπόψη μου το τάϊσμα με πράσινο νερό, άλλωστε φάρμες ακλουθούν αυτή την μέθοδο και μεγαλώνουν τους γόνους χωρίς τάισμα. Έχω πάρει και σπιρουλίνα και ταΐζω σε συνδυασμό με πολύ καλά τραμμένα φκλαικς. Κατά την διάρκεια της ημέρας τα σκεπάζω 2/3 της επιφάνειας. Μια φάρμα που έχουμε εδώ στη Κύπρο δεν ταΐζει καθόλου τους γόνους, αλλά το νερό του είναι πολύ έντονα πράσινο. Είναι πολύ δύσκολο να τα αραιώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 #816 Share 19 Μαίου 2013 Τα αυγά θέλουν πολύ καθαρό νερό , οι λάρβες θέλουν πράσινο νερό όχι όμως πράσινο που δημιουργήτε απο τον ήλιο μαζί τους , πράσινο νερό που το βάζεις εσύ μέσα με ένα σωληνάκι σταγόνα σταγόνα ή αναλόγως πόσο θέλουν για να τραφούν . Δεν θέλουμε καθόλου να τα δεί ο ήλιος γιατί σε τόσο μικρό μέγεθος τα Κόι είναι διαφανεί και αναπτύσσονται άλγες μέσα στο στομάχι των μικρών και όπως μεγαλώνουν οι άλγες τα σκοτώνουν . Οσο για την αραίωση αν δεν την κάνεις εσύ θα την κάνουν αυτά με ολέθρια αποτελέσματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 19 Μαίου 2013 #817 Share 19 Μαίου 2013 Τελικά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις μπορείς να φτιάξεις τα πάντα!!!! Διάβαζα το πρώτο σου ποστ και έφτασα στο τελευταίο… τι να πω μια απίστευτη και πολύ ζηλευτή διαδρομή!!! Σου εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο μεράκι και να ενημερώνεις και εμάς για να μαθαίνουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2013 Author #818 Share 19 Μαίου 2013 Τα αυγά θέλουν πολύ καθαρό νερό , οι λάρβες θέλουν πράσινο νερό όχι όμως πράσινο που δημιουργήτε απο τον ήλιο μαζί τους , πράσινο νερό που το βάζεις εσύ μέσα με ένα σωληνάκι σταγόνα σταγόνα ή αναλόγως πόσο θέλουν για να τραφούν . Δεν θέλουμε καθόλου να τα δεί ο ήλιος γιατί σε τόσο μικρό μέγεθος τα Κόι είναι διαφανεί και αναπτύσσονται άλγες μέσα στο στομάχι των μικρών και όπως μεγαλώνουν οι άλγες τα σκοτώνουν . Οσο για την αραίωση αν δεν την κάνεις εσύ θα την κάνουν αυτά με ολέθρια αποτελέσματα . Πολύ σωστά, η φύση κάνει την δουλειά της. Δεν είναι ταχέα που αναπτύσσετε η άλγη αυτή την εποχή, εξασφαλίζει κρυψώνες και τροφή για τα μικρά. Αξιοσημείωτο να αναφέρω ότι το νερό που περνά από τα μικρά είναι το νερό της λίμνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2013 Author #819 Share 19 Μαίου 2013 Τελικά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις μπορείς να φτιάξεις τα πάντα!!!! Διάβαζα το πρώτο σου ποστ και έφτασα στο τελευταίο… τι να πω μια απίστευτη και πολύ ζηλευτή διαδρομή!!! Σου εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο μεράκι και να ενημερώνεις και εμάς για να μαθαίνουμε!! Ευχαριστώ πολύ Αν πρόσεξες προσπαθώ να είμαι όσο ποιο κοντά στην φύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 19 Μαίου 2013 #820 Share 19 Μαίου 2013 Ευχαριστώ πολύ Αν πρόσεξες προσπαθώ να είμαι όσο ποιο κοντά στην φύση. Βασικά είσαι μέσα στην φύση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 #821 Share 19 Μαίου 2013 Αυτό πάντως που με έχει εντυπωσιάσει σε εσένα είναι οτι είσαι μεθοδικός και νοικοκύρης με αυτό που ασχολείσαι και φυσικά πάντα σε δικαιώνει το αποτέλεσμα . Μπράβο Γιάννο !!!! Ένα από τα καλύτερα θέματα του φόρουμ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2013 Author #822 Share 19 Μαίου 2013 Αυτό πάντως που με έχει εντυπωσιάσει σε εσένα είναι οτι είσαι μεθοδικός και νοικοκύρης με αυτό που ασχολείσαι και φυσικά πάντα σε δικαιώνει το αποτέλεσμα . Μπράβο Γιάννο !!!! Ένα από τα καλύτερα θέματα του φόρουμ . Ευχαριστώ πολύ Σταμάτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Μαίου 2013 Author #823 Share 20 Μαίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Μαίου 2013 #824 Share 20 Μαίου 2013 Υπέροχο θέαμα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαίου 2013 #825 Share 20 Μαίου 2013 φοβερη ζουγκλα εχει γινει εκει!!!! οτι και να πω ειναι λιγο! μπραβο και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος