Μάνος 10 Ιανουαρίου 2013 #726 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω μείνει... παγωτό! Μόνο για την κατάσταση των ψαριών δεν μας έχεις πει! Εκτός από τα koi, τι έχουν απογίνει τα χρυσόψαρα και οι κέφαλοι που υπήρχαν μέσα στην λίμνη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Ιανουαρίου 2013 Author #727 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω μείνει... παγωτό! Μόνο για την κατάσταση των ψαριών δεν μας έχεις πει! Εκτός από τα koi, τι έχουν απογίνει τα χρυσόψαρα και οι κέφαλοι που υπήρχαν μέσα στην λίμνη?? Οι κέφαλοι έχουν ελευθερωθεί στο φυσικό τους περιβάλλον, τα χρυσόψαρα είχαν μεταφερθεί στο ενυδρείο. Μετά από τις αναπαραγωγές που είχα μέσα στο ενυδρείο ένα σαββατοκύριακο που έλειπα από το σπίτι ήρθε το μοιραίο . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77228&st=0&p=683378entry683378 Το θέμα για τις αναπαραγωγές είναι εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=73795&st=0&p=647569entry647569 Τα ΚΟΙ χαίρουν άκρας υγείας, κάποια από αυτά έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ. Το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα πως ήταν μπορείς να το δεις εδώ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 12 Ιανουαρίου 2013 Author #728 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 12 Ιανουαρίου 2013 #729 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Θαυμάσια!! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Μαρτίου 2013 Author #730 Share 9 Μαρτίου 2013 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την νέα μου κατασκευή. Αφορά ένα φίλτρο το οποίο θα δουλεύει ακριβός όπως ένα Nexus 310 το οποίο θεωρώ το καλύτερο σε μια λίμνη. Το φίλτρο βρίσκετε ακόμα στο αρχικό στάδιο και θα σας ενημερώνω με την εξέλιξη του. Το φίλτρο θα δουλεύει και μηχανικό και βιολογικό. Εκτός από τα σταθερά Κ1 στο φίλτρο θα υπάρχει και moving bed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Μαρτίου 2013 #731 Share 9 Μαρτίου 2013 Πολλά υποσχόμενη κατασκευή Γιαννο! Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Μαρτίου 2013 #732 Share 9 Μαρτίου 2013 Ρε φιλαράκι.... προσπαθω να καταλάβω τι θα κανεις!!Υ.Γ.: Ετοίμασε τη μεγάλη φουκου... πιθανον σε 2-3 μήνες θα είμαι εκει με καλή ομαδα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 10 Μαρτίου 2013 #733 Share 10 Μαρτίου 2013 οταν βλεπω diy φιλτρα με πιανει κατι μαγικο!!!!! το εχω καταλαβει το σκεπτικο του φιλτρου! καλα ειναι να ποσταρεις και αυτο που κανεις σε ετημη λειτουργεια για να καταλαβουν και τα παιδια! αυτο το μεταλικο κομματι ειναι απο πλυντιριο? απο τι συσκευη ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Μαρτίου 2013 Author #734 Share 10 Μαρτίου 2013 http://www.koi-zone.co.uk/pdf/Nexus_Eazy_310.PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Μαρτίου 2013 Author #735 Share 10 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Μαρτίου 2013 Author #736 Share 10 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Μαρτίου 2013 Author #737 Share 10 Μαρτίου 2013 Στο πρώτο λίνκ είναι το εγχειρίδιο χρήσης. Στο πρώτο βίντεο είναι σε λειτουργία, και στο δεύτερο είναι η διαδικασία καθαρισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Μαρτίου 2013 Author #738 Share 10 Μαρτίου 2013 Ρε φιλαράκι.... προσπαθω να καταλάβω τι θα κανεις!! Υ.Γ.: Ετοίμασε τη μεγάλη φουκου... πιθανον σε 2-3 μήνες θα είμαι εκει με καλή ομαδα..... Φιλαράκι η φουκού είναι πάντα έτοιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Μαρτίου 2013 Author #739 Share 10 Μαρτίου 2013 οταν βλεπω diy φιλτρα με πιανει κατι μαγικο!!!!! το εχω καταλαβει το σκεπτικο του φιλτρου! καλα ειναι να ποσταρεις και αυτο που κανεις σε ετημη λειτουργεια για να καταλαβουν και τα παιδια! αυτο το μεταλικο κομματι ειναι απο πλυντιριο? απο τι συσκευη ειναι? Ναι απο πλυντιριο :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Μαρτίου 2013 #740 Share 10 Μαρτίου 2013 Πολύ εντυπωσιακό σύστημα! Περιμένουμε την εξέλιξη της κατασκευής σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2013 #741 Share 11 Μαρτίου 2013 ανηπωμονω να δω να δουλευει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 11 Μαρτίου 2013 #742 Share 11 Μαρτίου 2013 Για άλλη μια φορά μας εκπλήσσεις με την κατασκευή σου...η οποία όντως φαίνεται πάρα πολλά υποσχόμενη....πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά από ότι καταλαβαίνω γιατί είναι πολύπλοκη κατασκευή.... έχεις όλα τα πράγματα που χρειαζεσε? θέλω να το δω σε λειτουργία σύντομα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 11 Μαρτίου 2013 #743 Share 11 Μαρτίου 2013 Εντυπωσιακός ο τρόπος που καθαρίζετε το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Μαρτίου 2013 Author #744 Share 11 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2013 #745 Share 11 Μαρτίου 2013 το χεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 11 Μαρτίου 2013 #746 Share 11 Μαρτίου 2013 ναι πραγματικά το εχεις και πάρα πολύ μαλιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Μαρτίου 2013 Author #747 Share 11 Μαρτίου 2013 Αυτό το εξάρτημα είναι πολύ σημαντικό στον καθαρισμό του φίλτρου. Δεν έβρισκα κάτι έτοιμο. Ο λόγος τα κοινά εξαρτήματα δημιουργούν ένα ύφος μετά την τοποθέτηση και όταν θα άδειαζα το νερό δεν θα έφευγε όλο. Θα το βιδώσω κάτω από τον κουβά που θα μαζεύετε το βρόμικο νερό, αδειάζοντας το θα φεύγει όλο το νερό. Λίγο δύσκολο να το εξηγήσω ελπίζω να τα κατάφερα. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 11 Μαρτίου 2013 #748 Share 11 Μαρτίου 2013 Τι να πω .... εντυπωσιασμένος....από όλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 12 Μαρτίου 2013 Author #749 Share 12 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Μαρτίου 2013 #750 Share 12 Μαρτίου 2013 βλεπω την εχεις ολη την σηλογη της μακιτα!!!!! αυτην εχω και εγω! χαχαα ..( εχεις καμια ακρη με της μπαταριες μακιτα γιατι μου βγηκαν εκτος 2-3? ) λοιπον στο θεμα μας τωρα! εκανες με αυτον τον τροπο το μουφαρισμα της τρυπας και οχι με τον κλασικο για να φευγουν ολα τα νερα κατο ε? αν εβαζες την κλασικη μουφα θα κρατουσε την μουργα 2-3 χιλιοστα και δεν θα καθαριζε τελειος... αν καταλαβα σωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος