Jump to content

Η λίμνη μου!

Recommended Posts

Έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω μείνει... παγωτό!

Μόνο για την κατάσταση των ψαριών δεν μας έχεις πει!

Εκτός από τα koi, τι έχουν απογίνει τα χρυσόψαρα και οι κέφαλοι που υπήρχαν μέσα στην λίμνη??

Έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω μείνει... παγωτό!

Μόνο για την κατάσταση των ψαριών δεν μας έχεις πει!

Εκτός από τα koi, τι έχουν απογίνει τα χρυσόψαρα και οι κέφαλοι που υπήρχαν μέσα στην λίμνη??

Οι κέφαλοι έχουν ελευθερωθεί στο φυσικό τους περιβάλλον, τα χρυσόψαρα είχαν μεταφερθεί στο ενυδρείο.

Μετά από τις αναπαραγωγές που είχα μέσα στο ενυδρείο ένα σαββατοκύριακο που έλειπα από το σπίτι ήρθε το μοιραίο .

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77228&st=0&p=683378entry683378

Το θέμα για τις αναπαραγωγές είναι εδώ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=73795&st=0&p=647569entry647569

Τα ΚΟΙ χαίρουν άκρας υγείας, κάποια από αυτά έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ.

Το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα πως ήταν μπορείς να το δεις εδώ.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

• 1 month later...

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την νέα μου κατασκευή. Αφορά ένα φίλτρο το οποίο θα δουλεύει ακριβός όπως ένα Nexus 310 το οποίο θεωρώ το καλύτερο σε μια λίμνη.

Το φίλτρο βρίσκετε ακόμα στο αρχικό στάδιο και θα σας ενημερώνω με την εξέλιξη του.

Το φίλτρο θα δουλεύει και μηχανικό και βιολογικό. Εκτός από τα σταθερά Κ1 στο φίλτρο θα υπάρχει και moving bed.

IMG_0238_zps520920e1.jpg

IMG_0239_zpsd5a048fe.jpg

IMG_0240_zpseb2a3e91.jpg

IMG_0241_zps41430f38.jpg

IMG_0242_zps7cf81149.jpg

IMG_0243_zpse2cf5f1e.jpg

IMG_0244_zps517e2233.jpg

IMG_0245_zps00a3baf6.jpg

IMG_0246_zps244fc55f.jpg

IMG_0247_zps6f93d09f.jpg

IMG_0248_zps6967be86.jpg

IMG_0249_zpsaec42e40.jpg

IMG_0250_zpsc4878337.jpg

Πολλά υποσχόμενη κατασκευή Γιαννο!

Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους!

Ρε φιλαράκι.... προσπαθω να καταλάβω τι θα κανεις!!

Υ.Γ.: Ετοίμασε τη μεγάλη φουκου... πιθανον σε 2-3 μήνες θα είμαι εκει με καλή ομαδα.....

οταν βλεπω diy φιλτρα με πιανει κατι μαγικο!!!!! το εχω καταλαβει το σκεπτικο του φιλτρου! καλα ειναι να ποσταρεις και αυτο που κανεις σε ετημη λειτουργεια για να καταλαβουν και τα παιδια! αυτο το μεταλικο κομματι ειναι απο πλυντιριο? απο τι συσκευη ειναι?

Στο πρώτο λίνκ είναι το εγχειρίδιο χρήσης.

Στο πρώτο βίντεο είναι σε λειτουργία, και στο δεύτερο είναι η διαδικασία καθαρισμού.

Ρε φιλαράκι.... προσπαθω να καταλάβω τι θα κανεις!!

Υ.Γ.: Ετοίμασε τη μεγάλη φουκου... πιθανον σε 2-3 μήνες θα είμαι εκει με καλή ομαδα.....

Φιλαράκι η φουκού είναι πάντα έτοιμη!

οταν βλεπω diy φιλτρα με πιανει κατι μαγικο!!!!! το εχω καταλαβει το σκεπτικο του φιλτρου! καλα ειναι να ποσταρεις και αυτο που κανεις σε ετημη λειτουργεια για να καταλαβουν και τα παιδια! αυτο το μεταλικο κομματι ειναι απο πλυντιριο? απο τι συσκευη ειναι?

Ναι απο πλυντιριο :-)

Πολύ εντυπωσιακό σύστημα!

Περιμένουμε την εξέλιξη της κατασκευής σου!

ανηπωμονω να δω να δουλευει!!!

Για άλλη μια φορά μας εκπλήσσεις με την κατασκευή σου...η οποία όντως φαίνεται πάρα πολλά υποσχόμενη....πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά από ότι καταλαβαίνω γιατί είναι πολύπλοκη κατασκευή.... έχεις όλα τα πράγματα που χρειαζεσε? θέλω να το δω σε λειτουργία σύντομα :bigemo_harabe_net-64: .....

Εντυπωσιακός ο τρόπος που καθαρίζετε το σύστημα.

το χεις!!!!!

IMG_0271_zpsacf58c31.jpg

IMG_0272_zps1c572064.jpg

IMG_0273_zps8f569eae.jpg

IMG_0274_zpsd9c8ba03.jpg

Αυτό το εξάρτημα είναι πολύ σημαντικό στον καθαρισμό του φίλτρου. Δεν έβρισκα κάτι έτοιμο.

Ο λόγος τα κοινά εξαρτήματα δημιουργούν ένα ύφος μετά την τοποθέτηση και όταν θα άδειαζα το νερό δεν θα έφευγε όλο. Θα το βιδώσω κάτω από τον κουβά που θα μαζεύετε το βρόμικο νερό, αδειάζοντας το θα φεύγει όλο το νερό.

Λίγο δύσκολο να το εξηγήσω ελπίζω να τα κατάφερα. ;-)

Τι να πω .... εντυπωσιασμένος....από όλα....

βλεπω την εχεις ολη την σηλογη της μακιτα!!!!! αυτην εχω και εγω! χαχαα ..( εχεις καμια ακρη με της μπαταριες μακιτα γιατι μου βγηκαν εκτος 2-3? ) λοιπον στο θεμα μας τωρα! εκανες με αυτον τον τροπο το μουφαρισμα της τρυπας και οχι με τον κλασικο για να φευγουν ολα τα νερα κατο ε? αν εβαζες την κλασικη μουφα θα κρατουσε την μουργα 2-3 χιλιοστα και δεν θα καθαριζε τελειος... αν καταλαβα σωστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...