adlib 19 Δεκεμβρίου 2011 #651 Share 19 Δεκεμβρίου 2011 παλικάρι!!!! καλα η παραλλαγή του ειναι ολα τα λεφτα!! χαχαχαχαχαχαχχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιανουαρίου 2012 Author #652 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο είδος τρώει τους γόνους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXALIS CYPRUS 19 Φεβρουαρίου 2012 #653 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 ωραια η παραγωγη σου κ ο βατραχος john!ποτε θα αρχισεις τη διαδικασια για νεα αναπαραγωγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 19 Φεβρουαρίου 2012 #654 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ ωραια η λιμνη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Φεβρουαρίου 2012 Author #655 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Έχω προετοιμαστεί για τις γέννες με 4ης δεξαμενές τον 500 λίτρων η κάθε μια. Το νερό θα είναι ίδιο με αυτό της λίμνης. Αύριο αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες η βίντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2012 #656 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο είδος τρώει τους γόνους? Δεν γνωρίζω ποιός βάτραχος είναι , αλλα σε κάποια στιγμή που ασχολήθηκα με τα Βραζιλιάνικα βατράχια που γίνονται τεράστια και τα είχαμε με Κόι και χρυσόψαρα δεν διαπιστώσαμε να τρώνε ψάρια . Είχαμε όμως σοβαρό πρόβλημα με τους γυρίνους τους που μας είχαν τσακίσει τους γόνους όπου μας είχαν ξεφύγει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Φεβρουαρίου 2012 Author #657 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Φεβρουαρίου 2012 #658 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Γιαννο.... ανοιγει ο καιρός!!!! Ετοιμασε τις μπύρες..... και μολις βρω ευκαιρία.... ΕΡΧΟΜΑΙ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Φεβρουαρίου 2012 Author #659 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Γιαννο.... ανοιγει ο καιρός!!!! Ετοιμασε τις μπύρες..... και μολις βρω ευκαιρία.... ΕΡΧΟΜΑΙ!!!! Οι μπύρες είναι έτοιμες, σε περιμένω….. :bigemo_harabe_net-117: Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 27 Φεβρουαρίου 2012 #660 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 μ αρέσει που φορολογούν τις πισίνες .... και αφήνουν απ έξω τεχνητούς παραδείσους όπως αυτόν .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Φεβρουαρίου 2012 #661 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 μ αρέσει που φορολογούν τις πισίνες .... και αφήνουν απ έξω τεχνητούς παραδείσους όπως αυτόν .. . Τασε.... στην Κύπρο ουτε τις πισινες φορολογουνε!!! Μουαχαχαχαχαχαχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Φεβρουαρίου 2012 Author #662 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Έχω προετοιμαστεί για τις γέννες ΚΟΙ. Τα 4 βαρέλια είναι χωρητικότητας 500 λίτρων το κάθε ένα. Υποστηρίζονται από φίλτρο eazypod. Το νερό στην εισαγωγή του φίλτρου είναι από την λίμνη και η εξαγωγή του τελευταίου βαρελιού καταλήγει και αυτό στην λίμνη. Ουσιαστικά το νερό μέσα στα βαρέλια είναι το ίδιο με αυτό της λίμνης. Έχω αγοράσει βούρτσες ειδικές που γεννάνε τα ΚΟΙ πάνω σε αυτές. Μετά την γέννα θα μεταφέρω της βούρτσες αυτές σε αυτά τα βαρέλια. Στις πρώτες μέρες τις ζωής τους θα ταΐζω ζωντανές αρτέμιες που θα εκκολάπτω σε ενυδρείο. Εδώ το βίντεο που υποσχέθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXALIS CYPRUS 27 Φεβρουαρίου 2012 #663 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Ποοο ρε φιλε ..πανω που ειπα οτι ο ανθρωπος τα εκαμε ολα ...ερχεται αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Φεβρουαρίου 2012 #664 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Ποοο ρε φιλε ..πανω που ειπα οτι ο ανθρωπος τα εκαμε ολα ...ερχεται αυτο! Μιχάλη.... Νομιζω τραβα μια βόλτα Λευκωσία να παρεις ΚΟΙ!!! Ενα κομματι απο το πρότζεκτ αυτό το ειχα δει στην τελευταια μου επισκεψη. Ειχε τοτε τις δύο δεξαμενες. Τωρα τις έκανε 4 με κοινη κυκλοφορία. Γιαννο... ξεκινα φαρμα ΚΟΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXALIS CYPRUS 27 Φεβρουαρίου 2012 #665 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 nikoloutso εγω θελω να ξεφορτωθω κοι οχι να βαλω κιαλα τελικα εισαι κυπρο? αν εισαι παρε κανα τηλεφωνο ρε να ερθεις και απο εδω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Φεβρουαρίου 2012 #666 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 Απο την τελευταια φορα... που ημουν σπιτι σου... δεν εχω ξανακατεβει!! Μολις κατέβω... θα γινει παλι συναντηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 2 Μαρτίου 2012 Author #667 Share 2 Μαρτίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 2 Μαρτίου 2012 #668 Share 2 Μαρτίου 2012 αυτα ειναι!!! τι να πει κανεις.... δεν εχω λογια, μπραβο και παλι για το μερακι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 8 Απριλίου 2012 Author #669 Share 8 Απριλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 8 Απριλίου 2012 #670 Share 8 Απριλίου 2012 συγχαρητηρια...δεν εχω τπτ αλλο να πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 8 Απριλίου 2012 #671 Share 8 Απριλίου 2012 ομορφιες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2012 #672 Share 8 Απριλίου 2012 Έχω διαβάσει και τις 34 σελίδες του ποστ... Συγχαρητήρια για τη δουλειά , τρομερό μεράκι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Απριλίου 2012 Author #673 Share 9 Απριλίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ. Αναμένω τρελές γέννες τέλος Μαΐου. Θα σας κρατώ ενήμερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXALIS CYPRUS 11 Απριλίου 2012 #674 Share 11 Απριλίου 2012 Όποτε αποφασίσεις να κάνεις εταιρία για εκτροφέας τηλεφώνα μου για τα διαδικαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Απριλίου 2012 #675 Share 11 Απριλίου 2012 Αυτα είναι!!! Μιχάλη εσενα περιμένω να δω σε φωτογραφίες τα καμαρια σου!! Επίσης θελω σπόρους απο παπαγια!!! Γιατί όποτε ζητάω εδω.... αντι για παπαγια... κατι αλλο μου δινουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος