Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #626 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πιο είδος είναι; Ανοίγει το βράδυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 4 Σεπτεμβρίου 2011 #627 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτά είναι 1000 μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 5 Σεπτεμβρίου 2011 Author #628 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πιο είδος είναι; Ανοίγει το βράδυ; Ονομάξετε George T Moore http://www.flickr.com/photos/kerstin_i/3893280061/ Είναι τροπικό και ανοίγει την μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Σεπτεμβρίου 2011 #629 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ονομάξετε George T Moore http://www.flickr.com/photos/kerstin_i/3893280061/ Είναι τροπικό και ανοίγει την μέρα. Και μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν αυτό... Πολύ όμορφο μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 5 Σεπτεμβρίου 2011 #630 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιος!!!!!!! Παμε και για τα σπανια νουφαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 5 Σεπτεμβρίου 2011 Author #631 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιος!!!!!!! Παμε και για τα σπανια νουφαρα!!! Έχω παραλάβει 2 τροπικά που ανοίγουν την νύχτα. Ακόμη είναι πολύ μικρά, αν προλάβουν να ανθήσουν φέτος θα σας στείλω φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 14 Σεπτεμβρίου 2011 Author #632 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Σεπτεμβρίου 2011 #633 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Α ρε Γιαννο... Παραδεισος... Ξεχασα να σου πω οτι τα κλαδεματα που μου ειχες στειλει εχουν γινει δεντρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Σεπτεμβρίου 2011 Author #634 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 Α ρε Γιαννο... Παραδεισος... Ξεχασα να σου πω οτι τα κλαδεματα που μου ειχες στειλει εχουν γινει δεντρα Πολύ χαίρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 7 Οκτωβρίου 2011 Author #635 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Ένα καινούργιο βίντεο με την διαδικασία καθαρισμού του φίλτρου, το αποτέλεσμα φαίνετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 7 Οκτωβρίου 2011 #636 Share 7 Οκτωβρίου 2011 φίλε μου αν υπήρχε σχολή κατασκεύης λιμνών εσύ θα ήσουν επίτιμος διδάκτωρ!!! τί άλλο να πω; το έχεις κάνει αστροναυτική επιστήμη. Μπράβο για το κουράγιο σου και το κέφι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Οκτωβρίου 2011 #637 Share 7 Οκτωβρίου 2011 ωραιος! εκει που ρουφαει η αντλια για να παει επανω το νερο δεν υπαρχει κατι σαν προφιλτρο? ολες οι βρομιες φτανουν εκει πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 7 Οκτωβρίου 2011 Author #638 Share 7 Οκτωβρίου 2011 φίλε μου αν υπήρχε σχολή κατασκεύης λιμνών εσύ θα ήσουν επίτιμος διδάκτωρ!!! τί άλλο να πω; το έχεις κάνει αστροναυτική επιστήμη. Μπράβο για το κουράγιο σου και το κέφι σου! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Πάντα θα πειραματίζομε για το καλύτερο των ψαριών μου και της τσέπης μου, και είναι χαρά μου να μοιράζομαι αυτά τα πειράματα με όλους. Ένα αντίστοιχο φίλτρο στην αγορά θα το πλέρωνα 2,500 ευρώ! Βλέπε Nexous. Για ακόμη μια φορά θα πω ότι η λίμνη δουλεύει μόνο με μια αντλία και αυτό το φίλτρο. Δεν έχω U.V γιατί την δουλεία αυτή την αναλαμβάνουν τα φυτά! Δεν έχω Bottom aeration drain, Αντλώ νερό από πάνω και από κάτω από την λίμνη. Την οξυγόνωση την αναλαμβάνει ο καταρράκτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 7 Οκτωβρίου 2011 Author #639 Share 7 Οκτωβρίου 2011 ωραιος! εκει που ρουφαει η αντλια για να παει επανω το νερο δεν υπαρχει κατι σαν προφιλτρο? ολες οι βρομιες φτανουν εκει πανω? Πριν από την αντλία που μεταφέρει το νερό στον καταρράκτη στο σημείο της υπερχείλισης υπάρχει δίκτυ (απόχη) που μαζεύει φύλλα και άλλες μεγάλες ακαθαρσίες, αλλιώς η αντλία θα μπούκωνε πολύ γρήγορα. Στην αντλία υπάρχει καλαθάκι προ φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 7 Οκτωβρίου 2011 #640 Share 7 Οκτωβρίου 2011 ομορφα πραγματα. να εισαι καλα να τη χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 9 Οκτωβρίου 2011 #641 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 31 Οκτωβρίου 2011 Author #642 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Οκτωβρίου 2011 #643 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Είναι για πούλημα; (Κοι for sale) Όπως και να έχει είναι πολύ όμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 31 Οκτωβρίου 2011 Author #644 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Ναι, εκτός από τα 5-6 μεγάλα τα άλλα είναι από την γέννα που είχα τον Μάιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Οκτωβρίου 2011 #645 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Αντε! Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 17 Νοεμβρίου 2011 #646 Share 17 Νοεμβρίου 2011 Φίλε Γιάννο αν και είμαι καινούριος στο φόρουμ (μόλις μίας μέρας ) παρακολουθούσα το θέμα σου εδώ και ένα 6μηνο περίπου όπου και έψαχνα να βρω ιδέες, συμβουλές και τεχνογνωσία για να στήσουμε την λίμνη ενός φίλου- μεχρι τότε είχαμε ασχοληθεί μόνο με τα του ενυδρείου-. Πραγματικά μέσα από το εγχείρημα σου αποτέλεσες πηγή έμπνευσης για μένα και σου αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που κατάφερες με κόπο και πολύ μεράκι!! Σε λίγο καιρό θα ανεβάσω και με την σειρά μου την δικιά μας λιμνούλα περιμένοντας συμβουλές για να γίνει ακόμη καλύτερη! τώρα στην λίμνη σου από όσο είδα ξεκίνησες μια εγκατάσταση με φωτοβολταϊκό πάνελ, πως πάει το θέμα? είδες απτά αποτελέσματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού και στην απόδοση του συστήματος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 30 Νοεμβρίου 2011 Author #647 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Φίλε Γιάννο αν και είμαι καινούριος στο φόρουμ (μόλις μίας μέρας ) παρακολουθούσα το θέμα σου εδώ και ένα 6μηνο περίπου όπου και έψαχνα να βρω ιδέες, συμβουλές και τεχνογνωσία για να στήσουμε την λίμνη ενός φίλου- μεχρι τότε είχαμε ασχοληθεί μόνο με τα του ενυδρείου-. Πραγματικά μέσα από το εγχείρημα σου αποτέλεσες πηγή έμπνευσης για μένα και σου αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που κατάφερες με κόπο και πολύ μεράκι!! Σε λίγο καιρό θα ανεβάσω και με την σειρά μου την δικιά μας λιμνούλα περιμένοντας συμβουλές για να γίνει ακόμη καλύτερη! τώρα στην λίμνη σου από όσο είδα ξεκίνησες μια εγκατάσταση με φωτοβολταϊκό πάνελ, πως πάει το θέμα? είδες απτά αποτελέσματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού και στην απόδοση του συστήματος σου? Rythor Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι χαρά μου αν μπορέσω να σας βοηθήσω όταν θα φτιάξετε την λίμνη σας. Το φωτοβολταικό είναι σε λειτουργία εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα που είναι χειμώνας οι μπαταρίες αντέχουν μέχρι της 6 το απόγευμα. Από εκεί και πέρα γίνετε αυτόματη εναλλαγή στην παροχή στο δίκτυο τις Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου. Δεν κράτησα ακριβές ημερομηνίες αλλά έχω τοποθετήσει και μετρητή παραγωγής, και τώρα έχει ένδειξη 440 Kw ! Στο σύστημα αυτό εκτός από την λίμνη έχω και το ενυδρείο. Η κατανάλωση του ενυδρείου είναι 65W και της λίμνης 192W. Συνολικά 257W. 0,257Kw x 24 ωρες x 0,24Euro x 30Days= 44,40 Euro/Month. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 17 Δεκεμβρίου 2011 Author #648 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Ο βασιλιάς της λίμνης μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Δεκεμβρίου 2011 #649 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Χαχα, ωραίος ο βάτραχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Δεκεμβρίου 2011 Author #650 Share 19 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος