yiannossavva 27 Απριλίου 2011 Author #576 Share 27 Απριλίου 2011 Ολοσωμη Γιαννο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Απριλίου 2011 #577 Share 27 Απριλίου 2011 Παρακαλώ πολύ να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα και την ουσία του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Απριλίου 2011 #578 Share 27 Απριλίου 2011 Ανέβασε και μια γενική τώρα που "έρχεται" άνοιξη και ξεκινάμε τα project μας! Αν με χωρίσει η γυναίκα μου τρέχα να κρυφτείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Απριλίου 2011 #579 Share 28 Απριλίου 2011 (edited) Ορίστε και ο βασιλιάς τις λίμνης!! Χαλάει κόσμο, έτσι? Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 29 Απριλίου 2011 #580 Share 29 Απριλίου 2011 Πολλα μπραβο και απο μενα, πραγματικα εξαιρετικη λιμνη , πολυ δουλεια και πολυ ομορφο το αποτελεσμα σε συναρτηση με ολη την αυλη. Ημουν ετοιμος να ξεκινησω αυριο τη δικη μου προσπαθεια αλλα μετα απο αυτο που ειδα λεω να το αναβαλω λιγο Σου ευχομε να εισαι παντα τοσο δημιουργικος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 6 Ιουνίου 2011 Author #581 Share 6 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Ιουνίου 2011 #582 Share 6 Ιουνίου 2011 Δινεις ρεστα πατριωτη!!! Αλλα ντροπη σου!! Να παιρνεις ματι και να δημοσιοποιείς προσωπικες στιγμες των ψαριων!! Υ.Γ. Ετοιμαζε φουκου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Ιουνίου 2011 #583 Share 7 Ιουνίου 2011 Οπ!! Αυτα ειναι! Περιμενεiς μωρα ή επειδη ειναι στην λιμνη δυσκολα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXALIS CYPRUS 26 Ιουνίου 2011 #584 Share 26 Ιουνίου 2011 ααα καπου σε ξερω εσενα ρε Γιαννο ;p αντε και απο εδω ωραια ειναι η λιμνη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Ιουνίου 2011 #585 Share 26 Ιουνίου 2011 Yiannosavva σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τη συμμετοχή σου όλα αυτά τα χρόνια εδώ με τη μοναδική λίμνη σου που έχεις φτιάξει και για την 1η συνάντηση στη Κύπρο που έγινε σήμερα . Mixalis_cyprus σε ευχαριστώ κι εσένα που έλαβες μέρος κι εσύ στη συνάντηση και στήριξες αυτή τη προσπάθεια που νομίζω οτι μόνο καλό μπορεί να κάνει για το χόμπι μας και την ανάπτυξή του στη Κύπρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 26 Ιουνίου 2011 #586 Share 26 Ιουνίου 2011 Το αποτέλεσμα της δουλείας σου είναι καταπληκτικό μακάρι να μπορέσω να κάνω και εγώ μια τέτοια λίμνη αλλά ότι προσπάθεια και να κάνω οδηγός μου θα είναι το δικό σου project απλά respect Άντε και να ζεστάνει καμιά δεκαριά βαθμούς ο μέσος όρος ετήσιας θερμοκρασίας στη χώρα μας να βγάλεις τα χρυσόψαρα να βάλεις δίσκους!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Ιουνίου 2011 Author #587 Share 26 Ιουνίου 2011 (edited) Σας ευχαριστώ παιδιά, αύριο υπόσχομαι καινούργιο βίντεο με τον καινούργιο ανθώνα!!! Προς το παρόν δείτε αυτό που είναι λίγο παλιό. Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2011 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 26 Ιουνίου 2011 #588 Share 26 Ιουνίου 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2011 - aggelonias Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Ιουνίου 2011 Author #589 Share 27 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Ιουνίου 2011 #590 Share 27 Ιουνίου 2011 Απο οτι συμπεραινω ενω ζεις σε μια πυκνοκατοικημενη περιοχη ,εχεις φτιαξει εναν παραδεισο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Ιουνίου 2011 Author #591 Share 27 Ιουνίου 2011 Απο οτι συμπεραινω ενω ζεις σε μια πυκνοκατοικημενη περιοχη ,εχεις φτιαξει εναν παραδεισο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Ιουνίου 2011 #592 Share 27 Ιουνίου 2011 Τι να λέμε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευθυμία 27 Ιουνίου 2011 #593 Share 27 Ιουνίου 2011 συγχαρητήρια, απλά τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 27 Ιουνίου 2011 #594 Share 27 Ιουνίου 2011 Άρχοντα Κυπραίε μου πήρε μία ώρα να δω όλη την πορεία της δουλειάς σου και έχω μείνει άναυδος! Πραγματικά σε θαυμάζω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Ιουνίου 2011 #595 Share 27 Ιουνίου 2011 Φιλε μου Γιαννο.... Στην τωρινη μου επισκεψη.... δεν προλαβα να ερθω να τα πιουμε διπλα απο τη λιμνη σου.... Αλλα πήγα στου Μιχαλη σημερα που ειναι και κοντοχωριανός!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=566985 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestispap2001 28 Ιουνίου 2011 #596 Share 28 Ιουνίου 2011 Φιλε Γιαννο ενα εκατομμυριο μπραβο.... Θελει ενα φιλαρακι να φτιαξουμε μια "λιμνουλα" σε σχεση με την δικια σου και ειπα να κανω μελετη επι του θεματος και ποσο τυχερος ειμαι που επεσα στο σεμιναριο που εκανες... Περι σεμιναριου προκειται... Θεος εισαι, feng sui στο full... Δεν εχω τι να πω... Οτι καλυτερο εχω δει ever, απο ενυδρεια μεχρι παρκα με λιμνες... Τελος... Ο απολυτος οργασμος του νερο-χομπιστα... ΜΠΡΑΒΟ, χιλια ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Κατεβα στις εκλογες υποψηφιος γιατι με τετοια δημοσιοτητα που εχεις δεν εχει ελπιδες κανεις....χαχαχα Χαιρε μεγαλονησσο με τον αρχοντα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Ιουλίου 2011 Author #597 Share 10 Ιουλίου 2011 Φιλε Γιαννο ενα εκατομμυριο μπραβο.... Θελει ενα φιλαρακι να φτιαξουμε μια "λιμνουλα" σε σχεση με την δικια σου και ειπα να κανω μελετη επι του θεματος και ποσο τυχερος ειμαι που επεσα στο σεμιναριο που εκανες... Περι σεμιναριου προκειται... Θεος εισαι, feng sui στο full... Δεν εχω τι να πω... Οτι καλυτερο εχω δει ever, απο ενυδρεια μεχρι παρκα με λιμνες... Τελος... Ο απολυτος οργασμος του νερο-χομπιστα... ΜΠΡΑΒΟ, χιλια ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Κατεβα στις εκλογες υποψηφιος γιατι με τετοια δημοσιοτητα που εχεις δεν εχει ελπιδες κανεις....χαχαχα Χαιρε μεγαλονησσο με τον αρχοντα σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 16 Ιουλίου 2011 Author #598 Share 16 Ιουλίου 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία 17 Ιουλίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 16 Ιουλίου 2011 #599 Share 16 Ιουλίου 2011 Yianno Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Η !!!!! υ.Γ : εαν θες να εμφανιζει το βιντεο απο το youtube στο ποστ σου απευθειας ( αντι να βαζεις σκετο το λινκ ) μπορεις να κανεις το παρακατω ( εαν δεν βαριεσαι ) [utube[Q-8XfJsUguw[/utube[ δηλαδη αφηνεις μονο οτι ειναι μετα το ισον ( = ) και απλα κλεινεις τις αγκιλες και εχεις το παρακατω αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 16 Ιουλίου 2011 Author #600 Share 16 Ιουλίου 2011 Yianno Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Η !!!!! υ.Γ : εαν θες να εμφανιζει το βιντεο απο το youtube στο ποστ σου απευθειας ( αντι να βαζεις σκετο το λινκ ) μπορεις να κανεις το παρακατω ( εαν δεν βαριεσαι ) [utube[Q-8XfJsUguw[/utube[ δηλαδη αφηνεις μονο οτι ειναι μετα το ισον ( = ) και απλα κλεινεις τις αγκιλες και εχεις το παρακατω αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος