dimitrisjd 2 Απριλίου 2010 #351 Share 2 Απριλίου 2010 RESPECT και πάλι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 6 Απριλίου 2010 Author #352 Share 6 Απριλίου 2010 Πόσες ομορφιές και πόσες εκπλήξεις φέρνει τελικά η άνοιξη? Από την μια η γέννα με τα χρυσόψαρα, από την άλλη η γέννα από τα ΚΟΙ (μπορείτε να την δείτε Εδώ), και τώρα τα πρώτα λουλούδια από τα νούφαρα! Χρόνια πολλά σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 7 Απριλίου 2010 #353 Share 7 Απριλίου 2010 ΠΩΠΩ!!! Μα έχεις παλαβώσει Απίστευτη δουλειά σε όλους τους τομείς και τρομερή οργάνωση σε όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Απριλίου 2010 #354 Share 7 Απριλίου 2010 Το θέμα σου φίλε Γιάννο το έχω παρακολουθήσει από την αρχή και έχω εντυπωσιαστεί από το μεράκι που βάζεις σε οτιδήποτε φτιάχνεις. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 8 Απριλίου 2010 Author #355 Share 8 Απριλίου 2010 Vogias karydas Σας ευχαριστώ πολύ. Ετοιμάζω μια καινούρια κατασκευή τώρα. Μέχρι απόψε πιστεύω ότι θα την έχω έτοιμη. Η απόψε η αύριο θα σας την παρουσιάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 8 Απριλίου 2010 #356 Share 8 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 8 Απριλίου 2010 Author #357 Share 8 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Απριλίου 2010 Author #358 Share 9 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Απριλίου 2010 #359 Share 9 Απριλίου 2010 (edited) Εγω παραιτούμε!!!! ΔΕ θελω να βλεπω αλλο!!!! Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 9 Απριλίου 2010 #360 Share 9 Απριλίου 2010 Εισαι μια κατηγορία μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Απριλίου 2010 #361 Share 9 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Απριλίου 2010 #362 Share 9 Απριλίου 2010 Ένα πάρκο πρέπει να φτιάξεις, δεν σε χωράει πια ο χώρος. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 9 Απριλίου 2010 #363 Share 9 Απριλίου 2010 ΕΕΕΕΕΕΕ φτάνει πια δεν γίνεται άλλο αυτό!!!Έχω βαρεθεί να σου δίνω συγχαρητήρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 10 Απριλίου 2010 #364 Share 10 Απριλίου 2010 Πραγματικά πανέμορφο! Συγχαρητήρια!! Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας στην αυλή σου! Αυτά είναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 10 Απριλίου 2010 #365 Share 10 Απριλίου 2010 Οχι ρε παιδια εκανε και γεφυρουλα ο ανθρωπος ΔΕΝ αντεχω να βλεπω!!!! Το ποσο θα γουσταραμε ολοι μας να πιναμε μια φραπεδια μπροστα στο αριστουργημα σου φιλε Γιαννο σιγουρα το εχεις καταλαβει! Εισαι μια κατηγορία μόνος σου Τα ειπε ολα ο φιλος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Απριλίου 2010 #366 Share 10 Απριλίου 2010 Συγχαρητηρια πολυ ομορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Απριλίου 2010 #367 Share 10 Απριλίου 2010 Οτι και να πούμε είναι λίγο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Απριλίου 2010 Author #368 Share 10 Απριλίου 2010 nikoloutso andrikos delta66 karydas Vogias tsoum Γιωργος guppy DIMITRIOS kwstas_original Σας ευχαριστώ παιδιά, μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω, γιατί σίγουρα υπάρχει και συνέχεια……… θα σας ενημερώσω με φωτογραφίες!!!! kwstas_original να κοπιάσετε να ποιούμε και τα φραπεδάκια μας και τις μπύρες μας! Είστε όλοι εκπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 10 Απριλίου 2010 #369 Share 10 Απριλίου 2010 (edited) kwstas_original να κοπιάσετε να ποιούμε και τα φραπεδάκια μας και τις μπύρες μας! Είστε όλοι εκπρόσδεκτη. Θα ειχα ερθει ηδη ομως........ Μου αρεσει απιστευτα η ολη φαση που εχεις κανει...αλλα δεν εκρινω τα ψαρια! Ειναι το υπερτατο ονειρο μου να κανω κατι παρομοιο, αλλα να βαλω μεσα Οξυρυγχο Σιβηριας Σκεψου το....θα βγαζεις και home made χαβιαρι!! Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2010 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 10 Απριλίου 2010 Author #370 Share 10 Απριλίου 2010 Θα ειχα ερθει ηδη ομως........ Όμως τη? Μου αρεσει απιστευτα η ολη φαση που εχεις κανει...αλλα δεν εκρινω τα ψαρια! Γούστα είναι αυτά! Ειναι το υπερτατο ονειρο μου να κανω κατι παρομοιο, αλλα να βαλω μεσα Οξυρυγχο Σιβηριας Άντε βάλε δουλεία μπροστά. Σκεψου το....θα βγαζεις και home made χαβιαρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 14 Απριλίου 2010 Author #371 Share 14 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 14 Απριλίου 2010 #372 Share 14 Απριλίου 2010 Συνεχεια μεγαλώνει το συμπλεγμα! Μπράβο! Αυτό τι είναι; Για τα γεννητούρια Κοι; Αυτο μόνος σου το έφτιαξες; Για δώσε καμια λεπτομέρεια για την κατασκευη/υλικά/κόστος κτλπ. Αν δείς και το δικό μου θέμα θα καταλάβεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Απριλίου 2010 #373 Share 14 Απριλίου 2010 Μπράβο ρε Γιαννο Καλατράβα με τις γέφυρες σου. Το ξέρω, γίνομαι αντιπαθητικός αλλά δεν μπορώ να μην το πω, βγάλε αυτά τα κάγκελα με τα σχοινιά και το image θα είναι πολύ ποιο όμορφο, minimal και κομψό! Το πολύ πολύ αν πέσει κάποιος μέσα σου ρίχνει και ένα κλάδεμα στο επί τόπου, χιχιχχι!!! Και το τοιχακι πολύ γουστάρω με τους αρμούς σε απόχρωση σαν και του σπιτιού (η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά) Πάντα φιλικά και πάντα με αγάπη και εκτίμηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2010 #374 Share 14 Απριλίου 2010 Πατριωτη.... τι πετρες ειναι?? Απο που τις πηρες?? Ζυγι?? Δωσε μας τον τροπο που τις εκοψες... τις γωνιακες αναφερομαι!!! Υ.Γ. Μετα να φτιαξεις και το παραθυρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 15 Απριλίου 2010 Author #375 Share 15 Απριλίου 2010 Συνεχεια μεγαλώνει το συμπλεγμα! Μπράβο! Αυτό τι είναι; Για τα γεννητούρια Κοι; Αυτο μόνος σου το έφτιαξες; Για δώσε καμια λεπτομέρεια για την κατασκευη/υλικά/κόστος κτλπ. Αν δείς και το δικό μου θέμα θα καταλάβεις! Ναι μόνος μου το έφτιαξα. Υλικά 200 εύρο + το υλικό στεγανοποίησης. Θα είναι ανθώνας από φυτά. Τα μπόκια τα κόλλησα με κόλλα και όχι τσιμέντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος