mouroutsos 8 Νοεμβρίου 2009 #276 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτική δουλειά!!!!!!!!!! Έχω και κάτι αποριούλες. 1: Τα φυτά μέσα στις γλάστρες είναι φυτεμένα σε χαλίκι ή χώμα? 2: Το υπόστρωμα στην καινουρια προέκταση τι είναι? 3: Έχεις δεί καθόλου γέννες ??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 8 Νοεμβρίου 2009 Author #277 Share 8 Νοεμβρίου 2009 @ Νίκος Πολίτης Χε χε γιατί όχι!!!!! @ mouroutsos Δεν έχεις παρακολουθήσει το θέμα από την αρχή. Υπάρχον όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Για να μην ψάχνεις όμως ……. 1. Στης περισσότερες είχα χώμα σε κάποιες χαλίκι. Ώμος από το εκτόπισμα τον ριζών δεν έχει μήνη τίποτα. Οι γλάστρες τώρα έχουν μόνο ρίζες. (εκτός από τα νούφαρα) 2. Στην καινούρια προέκταση δεν έχω καθόλου υπόστρωμα. 3. Γέννες είχα πολλές. Στο τελευταίο κομμάτι της προέκτασης τα ψάρια που βλέπετε στο βίντεο είναι όλα από γέννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouroutsos 8 Νοεμβρίου 2009 #278 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ!!! Η παρουσίασή σου ήταν μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια μου που έκανα τώρα το καλοκαίρι για μια λιμνούλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 8 Νοεμβρίου 2009 Author #279 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ!!! Η παρουσίασή σου ήταν μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια μου που έκανα τώρα το καλοκαίρι για μια λιμνούλα. Χαίρομαι Άντε κάνε μια παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 8 Νοεμβρίου 2009 Author #280 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Νοεμβρίου 2009 #281 Share 8 Νοεμβρίου 2009 (edited) Απο που ειναι οι πετρες φιλε γιαννο?? Τις βλεπω πολυ "ζυγιασμενες"... Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Νοεμβρίου 2009 Author #282 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 9 Νοεμβρίου 2009 #283 Share 9 Νοεμβρίου 2009 ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Απ΄το καλύτερο στο τέλειο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Νοεμβρίου 2009 Author #284 Share 9 Νοεμβρίου 2009 ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Απ΄το καλύτερο στο τέλειο!!! Δεν έγραψα σχόλιο στις φωτογραφίες γιατί απλά μιλάνε από μόνες τους. Το ωραιότερο που μου έχει συμβεί από τον καιρό που άρχισα να ασχολούμαι με τις λίμνες. Υ/Γ Δεν υπάρχει απολύτως κανένα μοντάζ στις Φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Νοεμβρίου 2009 #285 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτική η εξέλιξη της λίμνης σου Γιάννο!!! Τέλειος υδροβιότοπος. Τα συγχαρητήριά μου και πάλι. Η απορία μου είναι, τι γίνεται με τη σκληρότητα του νερού. Έχεις παρατηρήσει τις μεταβολές παράλληλα με την ωρίμανση του συστήματος?? Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την επόμενη αναβάθμιση. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 23 Νοεμβρίου 2009 Author #286 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billakis_drama 23 Νοεμβρίου 2009 #287 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο Γιάννο...! Πολύ ωραίο το ολο θέαμα, και απ' οτι βλέπω συνεχίζεις ασταμάτητα την σκληρή δουλειά...! Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ...!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 23 Νοεμβρίου 2009 #288 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Γιάννο μου δεν έχω να πω παρα ένα μεγάλο μπράβο! Με την πρώτη μου επισκεψη στο νησί θα έρθω να σε δω και να θαυμασω την λίμνη σου απο κοντά! Εχεις καμια ενδειξη αναπαραγωγής???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Νοεμβρίου 2009 #289 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα εξαιρετικό αποτέλεσμα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 25 Νοεμβρίου 2009 Author #290 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. @ ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Με τη σκληρότητα του νερού έχω πολύ καιρό να κάνω μέτρηση. Μόλις έχω νεώτερα θα σε ενημερώσω. Την τελευταία φορά ήταν στα ύψη! @ Mitrizakis Nikos Αναπαραγωγές ειχα αρκετές. Έχω τώρα περίπου 40 ψάρια από αυτές τις γέννες σε διάφορα μεγέθη και χρωματισμούς από χρυσόψαρα. Προχθές έχω δει και το πρώτο μου ΚΟΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 25 Νοεμβρίου 2009 Author #291 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το πρώτο μου Κ.Ο.Ι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Νοεμβρίου 2009 #292 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Tα Συνχαρητηρια μου.... Υ.Γ με ολα αυτα ειναι να μην επεκτηνεις την λιμνη..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Νοεμβρίου 2009 #293 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Αντε και σε αλλα Να σου ζησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Νοεμβρίου 2009 #294 Share 26 Νοεμβρίου 2009 (edited) Μπράβο έχεις εισπράξει σίγουρα πολλά,αλλά σε τέτοια ομορφιά και το μπράβο είναι λίγο! Να σου ζήσει και το νέο ψαρακι Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2009 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Νοεμβρίου 2009 #295 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το πρώτο μου Κ.Ο.Ι Αυτα δεν είναι ΚΟΙ ειναι Shumbukin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Νοεμβρίου 2009 Author #296 Share 26 Νοεμβρίου 2009 To Shumbukin τη είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 26 Νοεμβρίου 2009 #297 Share 26 Νοεμβρίου 2009 (edited) Αυτα δεν είναι ΚΟΙ ειναι Shumbukin . θυμηθηκα το θεμα του βαγγελακι που νομιζε οτι ηταν ασθενεια και ηταν μυνηματα γενας!! οχι πως τα ξεχωριζω εγω!!! Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2009 - fishaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Νοεμβρίου 2009 #298 Share 26 Νοεμβρίου 2009 To Shumbukin τη είναι? Χρυσόψαρο χωρίς λέπια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 26 Νοεμβρίου 2009 Author #299 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Χρυσόψαρο χωρίς λέπια . Εχεις να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για αυτά τα χρυσόψαρα, κάποια λινκς? Τζάμπα έκανα τόση χαρά????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 7 Ιανουαρίου 2010 Author #300 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος