Astra 14 Ιουλίου 2008 #1 Share 14 Ιουλίου 2008 Θα θελα να ρωτήσω, πόσοι ξιφοφόροι πάνε καλά μαζί; Ένας αρσενικός και μια θυληκιά, ας πούμε θα ναι εντάξει ή θα χω πρόβλημα ( να τσακώνονται κτλ... ) ; Και πόσα λίτρα το minimum χρειάζονται; Τα δα αυτά τα ψαράκια και τα ερωτεύτηκα, είναι πανέμορφα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 14 Ιουλίου 2008 #2 Share 14 Ιουλίου 2008 Ενας αρσενικος με πολλα θηλυκα ειναι ο καλυτερος συνδιασμος. Εγω παντως που εχω ενα αρσενικο και ενα θυληκο δεν εχω προβλημα. Θελουν μινιμουμ 60 λιτρα καθαρα λογο του μεγεθους τους αλλα και την αναγκη για δεξαμενη με χωρο για κολυμπι. Οντως πολυ ομορφα ψαρακια........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 15 Ιουλίου 2008 #3 Share 15 Ιουλίου 2008 Η σωστη αναλογια ειναι 1 αρσενικο προς 3 θυλικα γιατι τα αρσενικα ζωοτοκα εχουν ολο την ωρα στο μυαλο τους το ζευγαρομαι και δεν αφηνουν σε ησυχεια τα θυλικα με αποτελεσμα να στρεσαρονται Τα 60 λιτρα ειναι το μινιμουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 15 Ιουλίου 2008 Author #4 Share 15 Ιουλίου 2008 Απ' ό,τι κατάλαβα το καλύτερο είναι 3 θηλυκά και ένα αρσενικό σε 60λιτρο. Φχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος