Panos1990 14 Ιουλίου 2008 #1 Share 14 Ιουλίου 2008 Λοιπον σκοπευω να παρω ενα ενυδρειο της Juwel 80 η 100 λτ.. Και εδω ερχετε η ερωτηση, μπορω να βαλω Pseudotropheus socolofi και Labidochromis sp. “yellow” μαζι, θα ειναι ανετα? και αν ναι, ποσα ατομα.. αυτα τα ψαρακια μου αρεσουν πολυ και αυτα ηταν που με εβαλαν σε σκεψεις να φτιαξω ενυδρειο με αφρικανικες κιχλιδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Ιουλίου 2008 #2 Share 14 Ιουλίου 2008 Καθολου ανετα δεν θα ειναι. Σε αυτα τα λιτρα δεν μπορεις να βαλεις καλα - καλα 1 Α + 3 Θ Labidochromis sp. “yellow” μόνα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Ιουλίου 2008 Author #3 Share 14 Ιουλίου 2008 Ok τοτε, να βαλω 1 Α + 2 Θ yellow ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 14 Ιουλίου 2008 #4 Share 14 Ιουλίου 2008 βασικα σε κανενα απο τα δυο ενυδρεια δεν γινεται να μπει κατι απο malawi..απο 160λιτρα και πανω εισαι μια χαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2008 #5 Share 14 Ιουλίου 2008 Δυστηχως τα λιτρα που αναφερεις ειναι απαγορευτικα για τα συγκεκριμενα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14 Ιουλίου 2008 #6 Share 14 Ιουλίου 2008 (edited) Αγαπητέ φίλε τα λίτρα σου είναι λίγα για malawi ,θα έλεγα όμως οτι θα μπορούσες να προσπαθήσεις σε νανοκιχλίδες Τανγκανίκας.Οι φίλοι της Τανγκανικας σίγουρα θα σε βοηθήσουν.Ψάξε το forum και θα βρείς ενυδρεία της συγκεκριμένης λίμνης. Σου λέω για Τανγκανίκα γιατί αν στήσεις malawi σύντομα θα ανακαλύψεις οτι το συγκεκριμένο μέγεθος ενυδρείου δεν φτάνει για να φιλοξενήσει τα συγκερκιμένα ψάρια. Φιλικά Σωκράτης Γεωργίου Έγινε επεξεργασία 14 Ιουλίου 2008 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2008 #7 Share 14 Ιουλίου 2008 Αν θες ριξε μια ματια στο qooqle για τα neolamprologus multifaciatus.Ειναι απο Tanganyika μικρα σε μεγεθος,ζουν σε κοχυλακια και μπορεις να βαλεις μια 3αδα-4αδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Ιουλίου 2008 Author #8 Share 15 Ιουλίου 2008 Ενταξει παιδια, με κατατοπισατε πληρως, ακριβως επειδη δεν το εχω παρει το ενυδρειο ακομα, και θα το επερνα τον Σεπτεμβρη, θα προσπαθησω να μαζεψω πιο πολλα λεφτα για πιο μεγαλο απο 80λτ.. Ευχαριστω ολους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Ιουλίου 2008 #9 Share 15 Ιουλίου 2008 Αν και η ερωτηση σου απευθυνεται σε Αφρικανες και εγω ειμαι Πειραιωτης, θα κανω την παρεμβαση μου. Το μεγεθος του ενυδρειου που θελεις να παρεις θα σε απογοητευσει με τα ψαρια που θελεις να βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος