gmer 9 Ιουλίου 2008 #1 Share 9 Ιουλίου 2008 μπορει να μου πει καποιος τι ψαρια μπορουν να επιβιωσουν με τα πανεμορφα arius semani??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 9 Ιουλίου 2008 #2 Share 9 Ιουλίου 2008 μπορει να μου πει καποιος τι ψαρια μπορουν να επιβιωσουν με τα πανεμορφα arius semani??? Φιλε Γιωργο,το μονο που ξερω ειναι οτι μεγαλωνουν πολυ.... αλλα ειναι οντως ομορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmer 11 Ιουλίου 2008 Author #3 Share 11 Ιουλίου 2008 Φιλε Γιωργο,το μονο που ξερω ειναι οτι μεγαλωνουν πολυ.... αλλα ειναι οντως ομορφα! το ξερω φιλε μου ειμαι ερωτευμενος μαζι τους ειναι πανεμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmer 11 Ιουλίου 2008 Author #4 Share 11 Ιουλίου 2008 (edited) δεν μπορω να βαλω video να δειτε!!! Έγινε επεξεργασία 11 Ιουλίου 2008 - gmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Ιουλίου 2008 #5 Share 11 Ιουλίου 2008 Απο συγκατοικους κοιτα "Tank compatibility" http://www.theaquariumwiki.com/Arius_seemani Μαλλον γραφεις ομως σε λαθος κατηγορια (γλυκου νερου) Μικρα ζουν σε εφαλμυρου και μετα σε θαλλασα Βιντεο (αν και απαραδεκτο σε ριο125 ψαρια που φτανουν τους 60 ποντους και μονο 2 απο αυτα αφου θελουν κοπαδακι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmer 11 Ιουλίου 2008 Author #6 Share 11 Ιουλίου 2008 υφαλμιρο εχω τωρα και ειναι λυγο ποιο μεγαλα τα δικα μου απο του video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος