fanis075 9 Ιουλίου 2008 #1 Share 9 Ιουλίου 2008 Επειτα απο αρκετο καιρο...εδω ειμαι παλι. Ο σεισμος στην Πατρα μου αφησε αρκετα ασχημα συναισθηματα. Ευτυχως ζημιες στο σπιτι (τοιχοι, κολωνες κτλ) δεν ειχα, αλλα οι απωλειες σε ποτηρια, κρυσταλλα, φωτιστικα, ενυδρειακο εξοπλισμο ηταν μεγαλες....Παλι καλα που το ενυδρειο μου αντεξε και δεν εσπασε, αν και μετακινηθηκε 25 περιπου εκατοστα απο την θεση του και αλλα τοσα απο την βαση του και το μισο νερο αδειασε.... Θερμοστατης eliwell 915, ph controller βραχηκαν...πανε για πεταμα.......... Μεχρι και 1 δισκακι μου πεθανε, ισως και απο το αγχος Το μονο που με κραταει καλα ειναι οτι δεν παθαμε τιποτα χειροτερο. Τα καλα νεα τωρα.. Ετοιμαζω νεο ενυδρειο DIY 160 λιτρων θαλασσινο . Ο εξοπλισμος ειναι σχεδον ετοιμος, και ετοιμαζω το ενυδρειο με την βαση του με την βοηθεια του ιδιοκτητη του καταστηματος IGUANA, ο οποιος μου εχει προτεινει πολλες εξυπνες λυσεις και τον ευχαριστω ιδιαιτερα. Θα σας κραταω ενημερους για το νεο μου εγχειρημα. Για τον λογο αυτο ........υπομονη ΥΓ. Ελπιζω να καταφερω να ερθω στην συναντηση του μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Ιουλίου 2008 #2 Share 9 Ιουλίου 2008 καλώς ήρθες στην θαλασσινή μας παρέα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Ιουλίου 2008 #3 Share 9 Ιουλίου 2008 καλωσορίζουμε το σεισμόπληκτο φίλο μας με τις ευχές μας για καλή επάνοδο χωρίς ατυχίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 9 Ιουλίου 2008 #4 Share 9 Ιουλίου 2008 καλως ορισες.Εχω εναν φιλο εκει και περασε τα ιδια με σενα.... Καλη συνεχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 9 Ιουλίου 2008 #5 Share 9 Ιουλίου 2008 Καλως ηρθες φιλε μου..ευχομαι να μην σου ξανατυχει κατι παρομιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 9 Ιουλίου 2008 #6 Share 9 Ιουλίου 2008 καλη συνεχεια και απο εμενα(και εγω απο πατρα ειμαι!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος