Jump to content

ΑΠΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ.

καλώς ήρθες στο forum , και καλή συνέχεια στην θαλασσινή μας παρέα :blink:

ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ? ΘΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ? ΤΑ 120 ΛΤ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ?

Καλως ηρθες φιλε μου..Για reef θα σε συμβουλευσουν οι θαλασσινοι του φορουμ εγω δεν ειμαι σε θεση να σε συμβουλευσω οσον αναφορα το ''αλατι'' :blink::thumbup:

• 3 weeks later...

KALHSPERA SYNADERFE.. EDO KAI 2 BDOMADES EXO KSEKINHSH THN ALLAGH APO GLYKO TOY KOYTALIOY SE ALMYRO THS 8ALASSAS. KAI EGO EXO 120LT ENYDRIO APO SUPER MARKET(MH KANOYME KAI DIAFHMHSH)TELOS PANTON NA KSEREIS O TOLMON NIKA. DIABASE ODHGEIS GIA 8ALASSINO POY EXEI TO SITE EDO. OSO POIO MIKRO TO ENYDRIO TOSO PERISSOTERO BRAXO 8ES. SKIMMER OLLA TA LEFTA,AYTO 8A MAS SOSOI. PANTOS APO SEPTEMBRIO 8A ANEBASO PHOTO APO THN DIKH MOY ALLAGH.... KAI APO SEPTEMBRIO 8A FEROYN KAI BRAXO TA MAGAZIA... KALH EPITYXIA KAI SE ESENA

τα λιτρα που θελεις να ξεκινησεις ειναι καλα για ενα νανο reef,απο εκει και περα χρειαζεσε καλο skimming καλη κυκλοφορια νερου καλο φιλτραρισμα για την μειωση φωσφωρικον, αραγωνιτη, ζωντανο βραχο, τεστακια, Α.Ο (αντιστροφη οσμοση) καποιο ψυκτικο για τις ζεστες και καποια αλλα μικροπραγματα.Το ενυδρειο σου περνει 'μετατροπες'?δηλαδη χωραει ενα skimmer?

Α,επισης στον φιλο πιο πανω οχι κεφαλαια και greeklish

Καλη συνεχεια στο επιχειρημα σου....

Καλώς τον κοντοχωριανό :thumbup::thumbup: Κώστα καλωσήρθες και καλή επιτυχία στην αλλαγή!Το ενυδρείο που έχεις μπορεί να γίνει ένα θαυμάσιο reefaki , αρκεί να μην βιαστείς και να ΑΚΟΥΣ αυτά που θα σου λένε τα παιδιά που γνωρίζουν!Πρίν την μετατροπή θα χρειαστείς αρκετό διάβασμα ώστε να μην στεναχωρηθείς!Καλη επιτυχία!

Ξάνθη - Αλεξ/πολη είνια 1 ωρίτσα έλα για καφεδάκι για να τα πούμε και απο κοντά :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...