michalis 5 Ιουλίου 2008 #1 Share 5 Ιουλίου 2008 2 rope fish .. και 2 ακομη κρυμενα στην anubia λιγο πριν την τσαρκα το ενυδρειο μας .. απ το πλαι ..για πολλους υπνους..ΖΖΖΖΖΖ... και μια παλιοτερη φωτο σχεδον στην τελικη του "μορφη" λιγο εκνευρισμενος; μαλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 5 Ιουλίου 2008 #2 Share 5 Ιουλίου 2008 Μπραβο ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου αλλα κατα την γνωμη θα σε συμβουλευα να βγαλεις την αεραντλια γιατι εχεις ζωντανα φυτα και θελουν διοξιδιο του ανθρακα με την αεραντλια διωχνεις το λιγο co2 που υπαρχει.. Φιλικα, Θοδωρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 6 Ιουλίου 2008 #3 Share 6 Ιουλίου 2008 Πολυ καλη προσπαθεια! Συνεχισε ετσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 6 Ιουλίου 2008 #4 Share 6 Ιουλίου 2008 Ομορφο ειναι! Αν θες γραψε μας τα ειδη που φιλοξενεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 7 Ιουλίου 2008 Author #5 Share 7 Ιουλίου 2008 Μπραβο ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου αλλα κατα την γνωμη θα σε συμβουλευα να βγαλεις την αεραντλια γιατι εχεις ζωντανα φυτα και θελουν διοξιδιο του ανθρακα με την αεραντλια διωχνεις το λιγο co2 που υπαρχει.. Φιλικα, Θοδωρης Σε ενα αλλο post αναφερω ενα προβλημα που υπαρχει με τα φυτα μου και ειναι και τοσο φτωχη η εικονα του ενυδρειου μου ..και τωρα μαθαινω για κατι τετοιο Θα το τσεκαρω ΤΗΑΝΚS Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 7 Ιουλίου 2008 Author #6 Share 7 Ιουλίου 2008 Ομορφο ειναι! Αν θες γραψε μας τα ειδη που φιλοξενεις. Oλο το στησιμο κατελειξε (και προσπαθω ακομη να το κανω )γυρω απο μια ομαδα που αποτελειται απο 6 Rope fish Kατα τα αλλα εχω μεσα: 3 rosy barb 3 microgeophagus ramirezi 2 sinodontis 2 pimeludus pictus 1 'κοινο' pleco 1 pelkotia vittata 3 sae 1 corydoras 5 clown 5 zebra danio και απο φυτα: anubia kai vallisneria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος