fbs 2 Ιουλίου 2008 #1 Share 2 Ιουλίου 2008 Καλησπερα σε όλους. Στο υπο κατασκευή reef μου άρχισα να βάζω από εχτές ΖΒ. Σήμερα βρήκα αυτόν .. Είναι καλό παιδί να το κρατήσω ή όχι. Τι να κάνω? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 2 Ιουλίου 2008 #2 Share 2 Ιουλίου 2008 καλησπερα φιλε καλυτερα να αποχωριστεις τον μικρο φιλο!!!το ιδιο με συμβουλεψαν τα παιδια και εκανα το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Ιουλίου 2008 #3 Share 2 Ιουλίου 2008 κι εγω ειχα κανει την ιδια ερωτηση πριν λιγο καιρο και μου ειπαν οτι ειναι κακο παιδι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Ιουλίου 2008 #4 Share 2 Ιουλίου 2008 Α!και προσοχη μην τον αμολησεις στις θαλασσες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 2 Ιουλίου 2008 #5 Share 2 Ιουλίου 2008 να τον πεταξεις, ειναι πολυ κακο παιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmar 25 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Ερώτηση αρχαρίων: ΟΚ είναι κακό παιδί αλλά τι ακριβώς είναι και γιατί είναι κακό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Α!και προσοχη μην τον αμολησεις στις θαλασσες μας! Ουτε σε καμια τσεπη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phaerimm 19 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 19 Ιανουαρίου 2009 Ερώτηση αρχαρίων: ΟΚ είναι κακό παιδί αλλά τι ακριβώς είναι και γιατί είναι κακό? τον κυριο δεν τον ξερω, αλλα οταν λενε οι 'γνωστες' κακο παιδι ενοουν οτι τρωει αυτα που αγοραζεις -κοραλια ή ψαρια ή και τα δυο... καμια φορα ενοουν οτι ειναι ανανατωστρας, αναποδογιριζει πετρες και ετσι καταστρεφει το ενυδρειο σου... απο χαρακτιρα μια χαρα παιδι ειναι.... ή μαλλον ηταν ο μακαριτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος