frank86 2 Ιουλίου 2008 #1 Share 2 Ιουλίου 2008 Στο 20 λιτρο ενυδρειο μου αποφασισα να ενισχυσω λιγο την κυκλοφορια και την οξυγονωση του με μια αντλια αερος.. Η αντλια που χρησιμοποιησα 2.3w MOUSE M-102.. Παρατηρω ομως να γινεται λιγο ο χαμος στο ενυδρειακι.. Τα ψαρια που εχω τωρα, corydoras , δεν φαινονται να επηρεαζονται.. νΠια η γνωμη σας?? Μπορει να εχει ασχημες επιπτώσεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PACIFIC 2 Ιουλίου 2008 #2 Share 2 Ιουλίου 2008 Στο 20 λιτρο ενυδρειο μου αποφασισα να ενισχυσω λιγο την κυκλοφορια και την οξυγονωση του με μια αντλια αερος.. Η αντλια που χρησιμοποιησα 2.3w MOUSE M-102.. Παρατηρω ομως να γινεται λιγο ο χαμος στο ενυδρειακι.. Τα ψαρια που εχω τωρα, corydoras , δεν φαινονται να επηρεαζονται.. νΠια η γνωμη σας?? Μπορει να εχει ασχημες επιπτώσεις??? Για τα συγκεκριμένα ψάρια δεν ξέρω αλλά αν θέλεις να μειώσεις την αεραντλία : Βάζεις ενα ταφ και στην μία πλευρά που περισέυει βάζεις λίγο σωλήνα και το τσαλακώνεις κρατόντας το με λάστιχο ή οτι άλλο μπορείς να δέσεις οχι σφηχτά να μπορεί το δεσημο να μετακηνήται. Οσο φέρνεις το δέσημο κοντά στο σπάσημο του σωλήνα ( τσαλακώνει περισσότερο ) έχεις παραπάνω φυσαλίδες στο ενυδρείο , όσο το απομακρύνεις απο το σπάσημο του σωλήνα ο σωλήνας ανοίγει και επιτρέπει να βγεί και απο εκεί αέρας έτσι έχεις στο ενυδρείο λίγες φυσαλίδες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Ιουλίου 2008 #3 Share 2 Ιουλίου 2008 Για τα συγκεκριμένα ψάρια δεν ξέρω αλλά αν θέλεις να μειώσεις την αεραντλία : Βάζεις ενα ταφ και στην μία πλευρά που περισέυει βάζεις λίγο σωλήνα και το τσαλακώνεις κρατόντας το με λάστιχο ή οτι άλλο μπορείς να δέσεις οχι σφηχτά να μπορεί το δεσημο να μετακηνήται. Οσο φέρνεις το δέσημο κοντά στο σπάσημο του σωλήνα ( τσαλακώνει περισσότερο ) έχεις παραπάνω φυσαλίδες στο ενυδρείο , όσο το απομακρύνεις απο το σπάσημο του σωλήνα ο σωλήνας ανοίγει και επιτρέπει να βγεί και απο εκεί αέρας έτσι έχεις στο ενυδρείο λίγες φυσαλίδες . Υπαρχει και βαλβιδα που ρυθμιζεις τον αερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος