Vega 27 Ιουνίου 2008 #1 Share 27 Ιουνίου 2008 Θέλω να γίνω Clown στη θέση του Clown Domino Damsel, αυτό το ψάρι με εκπλήσσει καθημερινά. Σε παλιότερο post είχα αναφέρει το κυνηγητό που έριχνε στους clown με κραυγές (υπάρχει σχετικό βίντεο), αργότερα τις επιθέσεις που δεχόμουν στο χέρι μου κάθε φορά που έφτιαχνα κάποιο βράχο στην περιοχή του και τώρα θέλει να γίνει Clown… Ψαράκι με προσωπικότητα δηλαδή. Το επόμενο βήμα είναι να το βάλω σε κλουβί και να περιμένω να κελαηδήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega 27 Ιουνίου 2008 Author #2 Share 27 Ιουνίου 2008 Να η διεύθυνση να ξαναθυμηθούμε το βίντεο που αναφέρω πιο πάνω… http://www.youtube.com/watch?v=yeFEA7LkDA8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Ιουνίου 2008 #3 Share 27 Ιουνίου 2008 ωχ,τι κανει το θεοπαλαβο,τωρα ειδα το βιντεακι πρωτη φορα,καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULLET 27 Ιουνίου 2008 #4 Share 27 Ιουνίου 2008 πραγματικα φιλε,πολυ καλο!!εχω παθει την πλακα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 27 Ιουνίου 2008 #5 Share 27 Ιουνίου 2008 Στη φυση παρατηρείται το φαινομενο να μενουν damsel σε ανεμονες μαζι με κλοουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 27 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος