stefanos_79 24 Ιουνίου 2008 #1 Share 24 Ιουνίου 2008 Καλοκαιριασε για τα καλα και εχω το εξης προβλημα-απορια.Ενω τον υπολοιπο καιρο με θερμοστατη ενεργο ειχα σταθερη θερμοκρασια 25-26.Τωρα λόγω του καλοκαιριου ο θερμοστατης δεν λειτουργει(τον εχω κανονικα στην μπριζα) καθοτι δεν χρειαζεται αφου το νερο φτανει απο μονο του σε θερμοκρασιες 28-30!!!.Βραζει θα ελεγα.Εχω μεσα 2 σκαλαρια και 1 πλεκοστομο.Μηπως υπαρχει προβλήμα για τα ψαρια με τετοιες θερμοκρασιες?Σημειωτεον οτι το ενυδρειο δεν ειναι εκτεθειμένο στον ηλιο και μοναδικη πηγη θερμοτητας θα μπορουσα να χαρακτηρισω μονο το εσωτερικο φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 24 Ιουνίου 2008 #2 Share 24 Ιουνίου 2008 (edited) Σημειωτεον οτι το ενυδρειο δεν ειναι εκτεθειμένο στον ηλιο και μοναδικη πηγη θερμοτητας θα μπορουσα να χαρακτηρισω μονο το εσωτερικο φιλτρο. Και η θερμοκρασία του περιβάλοντος;;;;;;;;;; Έγινε επεξεργασία 24 Ιουνίου 2008 - dimitrig Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 24 Ιουνίου 2008 #3 Share 24 Ιουνίου 2008 δηλαδη εσυ το καλοκαιρι ζεσταινεσαι μονο οταν εισαι στον ηλιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 24 Ιουνίου 2008 #4 Share 24 Ιουνίου 2008 Αν τωρα στην Πιερια εχεις 30 βαθμους , και ακομα δεν εχουν ερθει καφσωνες ! Φυσικα και τα ψαρια θα εχουν προβλημα με 30 και πανω . Για μενα μια πολυ καλη λυση ειναι ο ριθμιστης θερμοκρασιας Eliwell ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 25 Ιουνίου 2008 Author #5 Share 25 Ιουνίου 2008 (edited) δηλαδη εσυ το καλοκαιρι ζεσταινεσαι μονο οταν εισαι στον ηλιο? Φυσικα και ζεσταινομαι και στην σκια απλα ηθελα να τονισω οτι το ενυδρειο δεν βρισκεται σε δωματιο με αμεση ηλιακη ακντινοβολια πανω του Για μενα μια πολυ καλη λυση ειναι ο ριθμιστης θερμοκρασιας Eliwell θα το κοιτάξω νομιζω ειναι μια λυση.Μπορεις να μου πεις μια ενδεικτικη τιμη?Γιατι δεν νομιζω να βρω Κατερινη και με βλεπω για Θεσσαλονικη Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2008 - stefanos_79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kisifer 25 Ιουνίου 2008 #6 Share 25 Ιουνίου 2008 Ανεμηστηράκι και πάλι ανεμηστηράκι...εμένα το δικό μου ανέβασε στους 28...με ανοδικές τάσεις..έβαλα ένα ανεμηστηράκι υπολογιστή να χτυπάει το νερό...και τώρα είμαι στους 25-26 σταθερά. Ένα ψάξιμο εδώ στο φόρουμ θα βρείς πολλά πόστ για το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 26 Ιουνίου 2008 #7 Share 26 Ιουνίου 2008 Η τιμη του ειναι 50 ευρω για ψηξη - θερμανση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Ιουνίου 2008 #8 Share 26 Ιουνίου 2008 Φυσικα και ζεσταινομαι και στην σκια απλα ηθελα να τονισω οτι το ενυδρειο δεν βρισκεται σε δωματιο με αμεση ηλιακη ακντινοβολια πανω του θα το κοιτάξω νομιζω ειναι μια λυση.Μπορεις να μου πεις μια ενδεικτικη τιμη?Γιατι δεν νομιζω να βρω Κατερινη και με βλεπω για Θεσσαλονικη Επικοινώνησε με την ΕΨΕΜ. Θεωρώ πως θα μπορούν να σου κάνουν αποστολή. Κόστος €50 και ησυχάζεις πραγματικά!!! Συγκεκριμένα ζητάς το Eliwell IC 915 + τον αισθητήρα θερμοκρασίας από PVC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος