ADONIS 21 Ιουνίου 2008 #1 Share 21 Ιουνίου 2008 Τι ψάρια θα μπορούσα να έβαζα σε ένα 25λιτρο ενυδρείο εκτός από ένα μονομάχο? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 21 Ιουνίου 2008 #2 Share 21 Ιουνίου 2008 (edited) Λίγα τα λίτρα ρε συ Αντώνη... περιορισμένες επιλογές... Τί μήκος έχει το ενυδρείο; Έγινε επεξεργασία 21 Ιουνίου 2008 - nikoskon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADONIS 21 Ιουνίου 2008 Author #3 Share 21 Ιουνίου 2008 Το ξέρω...έχεις δίκαιο. Ουσιαστικά το ενυδρείο είναι μιας φίλης η οποία θέλει να βάλει περισσότερα από ένα ψάρια. Είχε μονομάχο αλλά μετά την τελευταία απώλεια δεν θέλει μόνο ένα ψαράκι...στεναχωριέται πολύ. Θα πρέπει να είναι γύρω στα 25-30 εκ. μήκος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 21 Ιουνίου 2008 #4 Share 21 Ιουνίου 2008 ADONIS η γνωμη μου ειναι οτι αυτα τα λιτρα κανουν μονο για γεννιστρα η καραντινα κανενα ψαρι ουτε ο μονομαχος ειναι ανετα ! Ο μονομαχος θελει 40 λιτρα ! Αλλιως νομιζω θα συνεχιστουν οι απολιες ψαριων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinamar 21 Ιουνίου 2008 #5 Share 21 Ιουνίου 2008 Εγώ θα πω μερικές ιδέες, οι οποίες είναι υπό αμφισβήτιση, θα ήθελα κάποιος εμπειρότερος και σοφότερος να πει τη γνώμη του για να μάθω κι εγώ.... Με μερικά φυτά μέσα και ένα όμορφο και λιτο aquascape, θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν: Ένα - δύο αρσενικά γκάπυ ή Ένα ζευγάρι γκάπυ και να χαρίζει τα μωρά ή Δύο χήρες ή 4-5 νέον τέτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisx 21 Ιουνίου 2008 #6 Share 21 Ιουνίου 2008 Ένα ζευγαράκι killi http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/killi.htm Αν δεν βρεις killi από αυτά που λες το καλύτερο είναι 1-2 αρσενικά guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 21 Ιουνίου 2008 #7 Share 21 Ιουνίου 2008 Τι ψάρια θα μπορούσα να έβαζα σε ένα 25λιτρο ενυδρείο εκτός από ένα μονομάχο? Ευχαριστώ Μια μονομαχινα ....το ενυδρείο είναι μιας φίλης η οποία θέλει να βάλει περισσότερα από ένα ψάρια. Είχε μονομάχο αλλά μετά την τελευταία απώλεια δεν θέλει μόνο ένα ψαράκι...στεναχωριέται πολύ. Θα πρέπει να είναι γύρω στα 25-30 εκ. μήκος... Αν δεν τα καταφερε με ενα ψαρι μεσα και θελει να βαλει περισσοτερα, παει για μεγαλυτερη στεναχωρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 4 Ιουλίου 2008 #8 Share 4 Ιουλίου 2008 σε 25 λιτρα μονο μονομαχο μπορεις να βαλεις και παλι ειναι οριακο..Μην σκεφτεσε να βαλεις γκαππυ γιατι θελουν να ειναι σε ομαδες 6-7 ατομων και τα ελαχιστα λιτρα που μπορεις να εχεις αυτα τα ψαρια ειναι 60 λιτρα..Εγω θα προτινα στην φιλη σου ενα καινουργειο και μεγαλυτερο ενυδρειο Φιλικα Θοδωρης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος