nikos05 17 Ιουνίου 2008 #1 Share 17 Ιουνίου 2008 Γνωριζει κανεις πως λεγεται αυτο το γατοψαρο και τι τροφη τρωει??Το εχω 4 μερες και του ριχνω κοντα του Tetra plecomin και ουτε που το ακουμπαει!!!!! την "γνομισας" γιατί φοβάμαι για τα χειρότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Ιουνίου 2008 #2 Share 17 Ιουνίου 2008 Κέρκυρα έ...? Γιά πες σκληρότητες και λοιπές τιμές νερού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Ιουνίου 2008 #3 Share 17 Ιουνίου 2008 Με μιά σύντομη έρευνα μου φαίνεται σαν αυτό το ψάρι όποιο και να είναι όμως θέλει ανάλογες συνθήκες όπως αυτές , με τέτοιο ph, και οι σκληρότητες δεν θα παίζουν πάνω από 6 και από όσο ξέρω στην κέρκυρα βαράει 20άρια+... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos05 17 Ιουνίου 2008 Author #4 Share 17 Ιουνίου 2008 Δεν μου μοιαζει για αυτο....παντος η αληθεια ειναι οτι εχω σκληρο νερο γυροσ στο 21,,αλλα τι να κάνουμε η κέρκυρα το είχε από πάντα αυτό το πρόβλημα ......αλλα το PH μου ειναι 7,0 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Ιουνίου 2008 #5 Share 17 Ιουνίου 2008 Ελπίζω να κάνω λάθος και να μην φταίει η σκληρότητα... οι υπόλοιπες τιμές ποιές είναι? Το pH με τι τεστ το μετράς? Είναι σίγουρα τόσο? Τέλος μπορείς να πειραματιστείς με τύρφη για κατέβασμα σκληρότητας ή απλά να μείνεις σε ψάρια σκληρού νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smernaros 17 Ιουνίου 2008 #6 Share 17 Ιουνίου 2008 Pseudoplatystoma fasciatum Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Ιουνίου 2008 #7 Share 17 Ιουνίου 2008 Άρα πάς εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 18 Ιουνίου 2008 #8 Share 18 Ιουνίου 2008 πολυ ωραιο ψαρι.......ελπιζω ολα να πανε καλα και να φαει γρηγορα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 18 Ιουνίου 2008 #9 Share 18 Ιουνίου 2008 Pseudoplatystoma fasciatum ταΐσε τον κατεψυγμένη τροφή ...ο κουμπάρος μου του έδινε γαρίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος