kosmidis 17 Ιουνίου 2008 #1 Share 17 Ιουνίου 2008 το σαλιγγαρι ειναι δικο μας την ημερα κρυβετε μεσα στην αμμο. το αλλο βγαζει κατι ακτινες σαν δυχτι με τισ οποιας μαλλον τρωει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 17 Ιουνίου 2008 #2 Share 17 Ιουνίου 2008 Φιλε μου δεν ξερω περιμενε τους πιο εμπιρους αλλα κατι πρεπει να κανεις με το κυανοβακκτηριο ειναι παρα πολυ εντονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 17 Ιουνίου 2008 #3 Share 17 Ιουνίου 2008 το σαλιγκαρι ειναι Ceriths και ειναι το καλυτερο σαλιγκαρι για τα ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 17 Ιουνίου 2008 #4 Share 17 Ιουνίου 2008 τα άλλα σαλιγκάρια είναι αυτά .. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=15017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 17 Ιουνίου 2008 #5 Share 17 Ιουνίου 2008 τετοια σαλιγκαρια εχω 2 μεσα στο ριφ μου.σε πληροφορω οταν γυρισα απο παραμεθωριο(κοντα ενα χρονο πριν) που ημουν φανταρος και ολα ειχαν καταστραφει εντος του ριφ αυτα ζουσαν....ειχα να το δω κανα 10 αρι μηνες και το ειδα το ενα παλι χθες πανω στο τζαμι....ειναι συνεχως μεσα στην αμμο δεν ξερω ποτε και γιατι βγαινουν αλλα δινουν μια κινηση πιστευω μεσα στην αμμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmidis 18 Ιουνίου 2008 Author #6 Share 18 Ιουνίου 2008 Φιλε μου δεν ξερω περιμενε τους πιο εμπιρους αλλα κατι πρεπει να κανεις με το κυανοβακκτηριο ειναι παρα πολυ εντονο... τι να κανω ?καθομε και το κοιταω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Ιουνίου 2008 #7 Share 18 Ιουνίου 2008 είναι και αυτό μια λύση .. θα σε βαρεθεί κάποια στιγμή και θα φύγει .. φτάνει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις .. υπάρχουν και άλλες λύσεις .. το θέμα έχει κουβεντιαστει πολλές φορές εδώ και θα βρεις πολλές πληροφορίες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος