Heopas 14 Ιουνίου 2008 #1 Share 14 Ιουνίου 2008 εχω στο ενυδρειο μου ενα εγκυο guppy το οποιο θα μου γεννησει σε λιγο καιρο. θελω να βαλω κερατοφυλλο ωστε να αποτελει φυσικη κρυψωνα για τα μικρα. τι απαιτησεις εχει αυτο το φυτο και πως πρεπει να το βαλω μεσα στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas 15 Ιουνίου 2008 #2 Share 15 Ιουνίου 2008 καμία απαίτηση δεν έχει. μη το φυτέψεις, θα κιτρινίσει και θα χαλάσει. στερέωσε το κάπου, σε κανένα σωλήνα του φίλτρου ή ξύλο και άστο να επιπλέει. σε κάποια άκρη, μην κόβει το φως στα άλλα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 15 Ιουνίου 2008 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2008 ενα για 54 λιτρα ειναι αρκετο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2008 #4 Share 15 Ιουνίου 2008 ενα για 54 λιτρα ειναι αρκετο? 1 χαρα ειναι...θα μεγαλωσει και γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 15 Ιουνίου 2008 #5 Share 15 Ιουνίου 2008 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas 15 Ιουνίου 2008 Author #6 Share 15 Ιουνίου 2008 επισης εχω διαβασει οτι καλο ειναι να ταιζω τα μικρα με αυγο για ποικιλια στην τροφη. πως ακριβος γινεται αυτη η διαδικασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas 15 Ιουνίου 2008 #7 Share 15 Ιουνίου 2008 απ'ότι έχω ακούσει με το αυγό το ενυδρείο θα βρωμίσει απίστευτα χωρίς να αξίζει κιόλας. μια χαρά θα μεγαλώσουν και με ψιλοτριμμένες νιφάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 15 Ιουνίου 2008 #8 Share 15 Ιουνίου 2008 Προτιμούμε ειδικές τροφές για νεογέννητα και αν μπορείς να βρεις σπιρουλίνα καθαρή. Η αρτέμια πάλι είναι πολύ καλή εφ όσον την έχεις εκκολάψει και την έχεις ταΐσει εσύ αλλιώς κατεψυγμένη φτάνει να είναι εμπλουτισμένη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος