UNITEDEV 11 Ιουνίου 2008 #1 Share 11 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σε όλους Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) σε εκ: 61 x 31 x 36 ( Juwel Rekord 60 ) Όγκος σε λίτρα: 54 Υπόστρωμα/Χαλίκι: DENNERLE crystal quartz gravel ( 10kg ) Φίλτρο εξωτερικό: Fluval 105, 480lt/h, με 2 σφουγγάρια, Άνθρακα και Siporax Φωτισμός: 2 λάμπες, μια sera blue sky Royal 15 watt και μια Juwel Tube Day-Lite 15 W. Φωτοπερίοδος: 18:00-06:00 Θερμαντικό σώμα Sera: 75 watt Θερμοκρασία λειτουργίας: 26C Συσκευή CO2: Sera CO2 Start Kit ( κάθε 3 ημέρες 1 ταμπλέτα ) Φιλοξενούμενοι Οργανισμοί 5 x Poecilia reticulata ( Guppy ) 7 x Paracheirodon innesi ( Neon Tetra ) 2 x Paracheirodon axelrodi (Cardinal Tetra) 2 x Poecilia latipinna ( Molly - Ζευγάρι ) 1 x Pleco Φυτά Bacopa caroliniana Microsorum pteropus Microsorum pteropus ''Narrow'' Alternanthera reineckii "roseafolia" Echinodorus tenellus Echinodorus bleheri (paniculatus) Anubias barteri var. nana Ceratophyllum demersum Ludwigia repens Didiplis diandra Heteranthera zosterifolia riccia fluitans ( υπο δοκιμή ) Συνθήκες νερού pH: 7.5 NH-3-NH-4: 0 NO-2: 0 NO3: 10 Φροντίδα Αλλαγές νερού κάθε 15 ημέρες 30% Σε κάθε αλλαγή ρίχνω ένα καπάκι Flourish Excel τις Seachem Περιμένω με ανυπομονησία τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιουνίου 2008 #2 Share 11 Ιουνίου 2008 πολυ ομορφο οπτικο αποτελεσμα φιλε μου,που σαφως ειναι προιον απο το μερακι σου... εγω θα σταθω ομως στα λαθακια που ειδα στην συνθεση των ψαριων σου. ο πλεκο θα πρεπει να αποχωρησει,και δεν συνισταται για τοσο μικρα ενυδρεια...(λογω μεγεθους και μεγαλου ογκου αποβλητων του..) τα νεον και οι καρδιναλιοι ειναι ωοτοκα με διαφορετικες συνθηκες νερου απο οτι τα ζωοτοκα οπως τα γκαπις και τα μολυς.. επισης τα νεον θελουν πιο δροσερο νερακι απο οτι τα υπολοιποα ψαρακια.... η γνωμη μου ειναι να δεις τελικα ποια σου αρεσουν,και θα προτιμουσα σε αυτα τα λιτρα να ειχες ενα κοπαδι πχ η καρδιναλιους η νεον,χωρις να μπλεξεις με γεννες και με υπερπληθυσμο που δημιουργουνε τα ζωοτοκα... αλλα παλι εγω ειμαι εγω...δεν ειμαι εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 11 Ιουνίου 2008 #3 Share 11 Ιουνίου 2008 Μπραβο φίλε μου! Πολύ όμορφο! Όσο για παρατηρήσεις...με κάλυψε ο KLAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Ιουνίου 2008 #4 Share 11 Ιουνίου 2008 φιλε μου πολυ ομορφο το ενυδρειο σου. και τα φυτα κ η ριζα πολυ ομορφα.... θα προτιμουσα μονο τα neon απο ψαρια. τα αλλα δεν ταιριαζουν... αυτο δεν μου αρεσε: Φωτοπερίοδος: 18:00-06:00 εισαι λαθος σε αυτο το σημειο... τα ψαρακια σου δεν κοιμουνται ποτε?? δεν σου κραταν κακια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNITEDEV 11 Ιουνίου 2008 Author #5 Share 11 Ιουνίου 2008 φιλε μου πολυ ομορφο το ενυδρειο σου. και τα φυτα κ η ριζα πολυ ομορφα.... θα προτιμουσα μονο τα neon απο ψαρια. τα αλλα δεν ταιριαζουν... αυτο δεν μου αρεσε: Φωτοπερίοδος: 18:00-06:00 εισαι λαθος σε αυτο το σημειο... τα ψαρακια σου δεν κοιμουνται ποτε?? δεν σου κραταν κακια??? Φίλε μου το ενυδρείο τις υπόλοιπες ώρες είναι σκεπασμένο με μη φωτοδιαπερατό πανί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Ιουνίου 2008 #6 Share 11 Ιουνίου 2008 Φίλε μου το ενυδρείο τις υπόλοιπες ώρες είναι σκεπασμένο με μη φωτοδιαπερατό πανί. το ενυδρειο σου ειναι πολυ ομορφο για να το κρυβεις.... εξαλλου μετα της 12 το βραδυ ποιος το βλεπει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Απριλίου 2009 #7 Share 12 Απριλίου 2009 Το ενυδρειο ειναι πραγματικα πανεμορφο!!!!!!Αλλα νομιζω οτι τα cardinal tetra ειναι σμηνοψαρα και πρεπει να ειναι απο 5 και πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος