Kisifer 10 Ιουνίου 2008 #1 Share 10 Ιουνίου 2008 Χαιρετώ το όμορφο ΑΖ φόρουμ. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...έχω ένα Juwel Rekord 60, 54λ και προς το παρών έχω μέσα 4 Kribensακια από φίλο χομπίστα, μέχρι να ξεχωρίζετε το φύλλο...και να κρατήσω ένα ζευγάρι. Θα ήθελα να ρωτήσω...αν μπορώ και τι άλλα ψάρια θα μπορούσα να προσθέσω όταν μείνει το ζευγαράκι μέσα. Έχω διαβάσει για cherry barbs και ζεβράκια. Αν ναι...για τι αριθμό μιλάμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGETAX 11 Ιουνίου 2008 #2 Share 11 Ιουνίου 2008 το ιδανικότερο είναι να κρατήσεις μέσα μόνο το ζευγάρι και αυτό οριακά ας μην ξεχνάμε ότι τα Kribensis γίνονται πολύ επιθετικά κατ την περίοδο αναπαραγωγής και επίσης αν αρχίσουν και γεννάμε θα γεμίσεις μικρά καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakofonix-gr 15 Ιουνίου 2008 #3 Share 15 Ιουνίου 2008 60Λίτρα=ενα ζεύγος όπως σωστά είπε ο georgetax. Μόλις δεις μικρά μέσα τότε σε βλέπω να πηγαίνεις σε 150 λίτρα τρέχωντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος