zak 6 Φεβρουαρίου 2006 Author #26 Share 6 Φεβρουαρίου 2006 Καλημερα σε ολους!Βαζω 2-3 φυτα ακομα και θα ξαναστειλω φωτο να μου πειτε εντυπωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 21 Φεβρουαρίου 2006 Author #27 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Καλημερα!Ανεβαζω προσφατες φωτο απο το ενυδρειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 21 Φεβρουαρίου 2006 Author #28 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 (edited) Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2006 - nkarvounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 21 Φεβρουαρίου 2006 #29 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε Zak νομίζω ότι πρέπει να αποχωριστείς τις πέτρες (κυρίως τις χρωματιστές) και να προσθέσεις μπόλικα φυτά. Θα βοηθήσει τη βιολογία του ενυδρείου σου γιατί έχεις πολλά και μεγάλα ψάρια για το μέγεθός του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 21 Φεβρουαρίου 2006 Author #30 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε Μιχαλη νομιζω οτι εχεις δικιο! Εχεις να προτεινεις καποιο ευκολο φυτο για μενα?Επισης, να σημειωσω οτι βρισκομαι στη διαδικασια τοποθετησης δευτερης λαμπας, που θα με παει στα 50 watt (0,5 watt/λιτρο). Ψαχνω για ceeratophylum demersum, αλλα δεν βρισκω πουθενα!Εβαλα και αγγελια, αλλα τιποτα!!! Αν μπορειτε προτεινετε μου καποιο φυτακι! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts