panoscorfu 7 Ιουνίου 2008 #1 Share 7 Ιουνίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 7 Ιουνίου 2008 #2 Share 7 Ιουνίου 2008 Πολυ ομορφο φιλε μου ... Πως το λενε? Νουφαρο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 7 Ιουνίου 2008 Author #3 Share 7 Ιουνίου 2008 ναι νουφαρο ειναι δεν θυμαμαι λατινικη ονομασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Ιουνίου 2008 #4 Share 8 Ιουνίου 2008 Πολύ ωραία!! Να τα χαίρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 8 Ιουνίου 2008 Author #5 Share 8 Ιουνίου 2008 λιγες ακομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 8 Ιουνίου 2008 #6 Share 8 Ιουνίου 2008 Πολύ ωραίο φίλος! Σε ζηλεύω...εχω βάλει και εγώ νούφαρα αλλα ακόμα δεν είδα λουλούδια Πόσο καιρό τα έχεις;Βάζεις τίποτα για λίπασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Ιουνίου 2008 #7 Share 8 Ιουνίου 2008 Πολυ ομορφο θεαμα,ειμαι σιγουρος οτι ολοι το χαζευουν ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 8 Ιουνίου 2008 Author #8 Share 8 Ιουνίου 2008 (edited) Πολύ ωραίο φίλος! Σε ζηλεύω...εχω βάλει και εγώ νούφαρα αλλα ακόμα δεν είδα λουλούδια Πόσο καιρό τα έχεις;Βάζεις τίποτα για λίπασμα; ΑΝΤΡΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ σαν πηλος το οποιο ειχε η συσκευασια γλαστρα εχω αλλες δυο γλαστρες αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα ισως θελει υπομονη...τα εχω περιπου 2 μηνες Έγινε επεξεργασία 8 Ιουνίου 2008 - panoscorfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 8 Ιουνίου 2008 Author #9 Share 8 Ιουνίου 2008 πραγματικα ειναι υπεροχα τα χαζευω ευχαριστω για τα καλα σασ λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 10 Ιουνίου 2008 #10 Share 10 Ιουνίου 2008 (edited) Φίλε είναι υπέροχα, πραγματικά...!!! Πολύ όμορφο θέαμα οι λιμνούλες στον κήπο...!!! Έγινε επεξεργασία 10 Ιουνίου 2008 - miltosbitoulis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas 14 Ιουνίου 2008 #11 Share 14 Ιουνίου 2008 τέλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 14 Ιουνίου 2008 Author #12 Share 14 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος