space 1 Ιουνίου 2008 #1 Share 1 Ιουνίου 2008 ψαχνω εδω και πολυ καιρο σε μαγαζια της θεσ/νικης chaeto αν κανεις ξερει η εχει θα ηθελα. ξερω οτι εχει ο Νικος αλλα ειναι στην Αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 2 Ιουνίου 2008 Author #2 Share 2 Ιουνίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 8 Ιουνίου 2008 Author #3 Share 8 Ιουνίου 2008 kaνεις chaeto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 9 Ιουνίου 2008 Author #4 Share 9 Ιουνίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 9 Ιουνίου 2008 #5 Share 9 Ιουνίου 2008 Ουτε εγω ξερω που εχει... Μακαρι να εβρισκα γιατι απο οτι βλεπω κανει καταπληκτικη δουλεια...Ασχετο αλλα δοσε καμια φωτο απο το ενυδρειο σου να χαζεψουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 9 Ιουνίου 2008 #6 Share 9 Ιουνίου 2008 εχετε ρωτησει σε pet shop?θα ρωτησω αυριο εναν φιλο και θα σας πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 9 Ιουνίου 2008 Author #7 Share 9 Ιουνίου 2008 εχω ρωτησει σε μαγαζια κανεις δεν εχει .σε ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikv 26 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Στον Αμαζονιο ρωτησες? Ειναι στην Γεωργιου Παπανδρεου 8-10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx 26 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 26 Νοεμβρίου 2008 και εγω ψαχνω να βαλω πληρονω μεταφορικα κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 26 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 26 Νοεμβρίου 2008 ο Νινταλ στον υδατινο κοσμο ειχε την προηγουμενη Παρασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος