A.Lazaros 30 Μαίου 2008 #1 Share 30 Μαίου 2008 Σκέφτομαι να παραγγείλω το Juwel RIO 180 από εδώ. http://www.reptilica.de/product_info.php/p...xbxh)_(gr_9624) H τιμή του είναι 190ευρώ και 105 το έπιπλο. Η επίσημη λιανική τιμή του που βρήκα στη Θεσσαλονίκη είναι 380ευρώ χωρίς τη βάση, (το είδα στον επίσημο τυπωμένο τιμικατάλογο λιανικής του αντιπροσώπου που τα διανέμει στα πετσοπ). Αν το παραγγείλω από το ίντερνετ τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι +18.5 ευρώ. 210ευρώ σύνολο. Έχει παραγγείλει κανείς από αυτό το κατάστημα να μας πει αν έμεινε ευχαριστημένος? Και γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές? Άντε να πεις 230-250ευρώ να το καταλάβω αλλά 380! Δε λέω όλο και θα υπάρχουν κάποιοι που το εισάγουν μόνοι τους στην Ελλάδα και ίσως το δίνουνε φθηνότερα αλλά αυτός που είναι επίσημος αντιπρόσωπος μήπως τελικά κάνει ζημιά στην ίδια την επιχείρηση του και ζημιά στους μαγαζάτορες των πετσοπ που τον επέλεξαν για προμηθευτή? Αν ήταν λογικότερες οι τιμές δεν θα αποφασίζαμε περισσότεροι να ξεκινήσουμε ένα ενυδρείο ανεβάζοντας τον συνολικό όγκο των πωλήσεων στην Ελλάδα? Οι ίδιες διαφορές ισχύουν και σε όλα τα φίλτρα… υλικά. Δηλαδή ο Γερμανός παίρνει το εξωτερικό φίλτρο των 300λίτρων όσο κάνει στην Ελλάδα το φίλτρο των 80λίτρων… Να νοιώθω αδικημένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 31 Μαίου 2008 #2 Share 31 Μαίου 2008 Σ Αν το παραγγείλω από το ίντερνετ τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι +18.5 ευρώ. 210ευρώ σύνολο. -Εγω γιατι βλεπω οτι 105ευρω ειναι τα μεταφορικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 31 Μαίου 2008 #3 Share 31 Μαίου 2008 Γνώμη μου να μην το πάρεις Έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 31 Μαίου 2008 #4 Share 31 Μαίου 2008 φιλε μου μην το παραγγηλεις γιατι αυτο το site ή θα σε κλεψει και δεν θα στο στιλει ποτε ή θα το παρεις σε κανα μηνα και αν....Μην το αγορασεις δεν ειναι αξιοπιστο....Παρε απο το www.aquaristic.com απο εκει περνουν ολοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος