P_a_n_o_s 29 Μαίου 2008 #1 Share 29 Μαίου 2008 Γεια σας παιδιά! Αν και είμαι λίγο ανάποδος (πρώτα έκανα ερώτηση στο forum και μετά συστήνομαι ), ήταν μεγάλη η ανάγκη να πάρω βοήθεια ώστε να σώσω τα ψάρια-και πήρα μπόλικη . Λοιπόν δε νομίζω να μη φαίνεται- Παναγιώτη με λένε, ζω στη Χαλκιδική και είμαι ένας newbie noob αρχάριος στα ενυδρεία με ούτε έναν μήνα εμπειρίας, έχω ένα μακρόστενο 100λιτρο ενυδρείο με φίλτρα σφουγγάρι-υαλοβάμβακα και κεραμικά (και πιθανότατα μολυσμένο τοξικό ραδιενεργό νερό)... από ψάρια δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει δύο Oranda χρυσόψαρα και το ένα ετοιμοθάνατο.... Αυτά πάνω κάτω... α και να ευχαριστήσω τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν. Τα λέμε, Panos Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Μαίου 2008 #2 Share 29 Μαίου 2008 Καλως ήρθες και καλή συνέχεια με το χόμπυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 29 Μαίου 2008 #3 Share 29 Μαίου 2008 Καλως ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 29 Μαίου 2008 #4 Share 29 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες και απο μένα και καλή ανάκαμψη στο ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 29 Μαίου 2008 #5 Share 29 Μαίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 29 Μαίου 2008 #6 Share 29 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες στό forum μας, και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 29 Μαίου 2008 #7 Share 29 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 29 Μαίου 2008 #8 Share 29 Μαίου 2008 Καλως ήρθες kai kaλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Μαίου 2008 #9 Share 29 Μαίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 30 Μαίου 2008 #10 Share 30 Μαίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 30 Μαίου 2008 #11 Share 30 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
willysyros 30 Μαίου 2008 #12 Share 30 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 30 Μαίου 2008 #13 Share 30 Μαίου 2008 Γεια σας παιδιά! Αν και είμαι λίγο ανάποδος (πρώτα έκανα ερώτηση στο forum και μετά συστήνομαι ), ήταν μεγάλη η ανάγκη να πάρω βοήθεια ώστε να σώσω τα ψάρια-και πήρα μπόλικη . Λοιπόν δε νομίζω να μη φαίνεται- Παναγιώτη με λένε, ζω στη Χαλκιδική και είμαι ένας newbie noob αρχάριος στα ενυδρεία με ούτε έναν μήνα εμπειρίας, έχω ένα μακρόστενο 100λιτρο ενυδρείο με φίλτρα σφουγγάρι-υαλοβάμβακα και κεραμικά (και πιθανότατα μολυσμένο τοξικό ραδιενεργό νερό)... από ψάρια δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει δύο Oranda χρυσόψαρα και το ένα ετοιμοθάνατο.... Αυτά πάνω κάτω... α και να ευχαριστήσω τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν. Τα λέμε, Panos Καλός ήρθες Πάνο στην παρέα μας.Εδω θα βρεις χρησιμα αθρα για να φτιαξεις το προβλημα που εχεις.Καλο ειναι να κανεις μετρησεις και να μας πεις τι τιμες εχεις.Εσυ εχεις βρει τον λογο που χανεις τα ψαρια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyripidis 30 Μαίου 2008 #14 Share 30 Μαίου 2008 καλως ηρθες στο aquazone και καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dotore 7 Ιουνίου 2008 #15 Share 7 Ιουνίου 2008 welcome !!! και εγώ newbie είμαι ...και συνεχίζω το διάβασμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 7 Ιουνίου 2008 #16 Share 7 Ιουνίου 2008 WELCOME TO AZ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 8 Ιουνίου 2008 #17 Share 8 Ιουνίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος