chriskousis 23 Μαίου 2008 #1 Share 23 Μαίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαίου 2008 #2 Share 23 Μαίου 2008 Copadichromis Borleyi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Μαίου 2008 #3 Share 23 Μαίου 2008 ...και θηλυκό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαίου 2008 #4 Share 23 Μαίου 2008 Σωστοςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 23 Μαίου 2008 Author #5 Share 23 Μαίου 2008 ωραια.. γιατι πιαστηκα λαλακας... δεν εχω και καλες γνωσεις γυρω απο τις κιχλιδες απο την λιμνη μαλαουι (γενικα δεν ειχα τρομακτικες γνωσεις για τις αφρικανικες κιχλιδες) και μου πουλησαν 3 τετοια για pseudotropheus acei... αρχισα να πονηρευομαι πριν λιγο καιρο που ενα απο τα ψαρια μου αλλαξε τελειως.. απεκτησε μπλε κεφαλι και κιτρινο σωμα.. λεω "WTF" τα acei δεν εχουν μπλε σωμα? Οο ισως να ειναι υβριδιο... αλλα τελικα ειναι Hap??? !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος