jumaru82 24 Μαίου 2008 #26 Share 24 Μαίου 2008 Πολυ καλη δουλεια φραφω!!!Να σε ωτησω με το TUNZE cooler ειδες διαφορα και ποση?Επισης με την εξατμηση τι εγινε?Γιατι το σκεφτομαι και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 24 Μαίου 2008 Author #27 Share 24 Μαίου 2008 Η θερμοκρασια εχθες το απογευμα ηταν 29 μετα απο 4 ωρες ηταν 27.Βασικα σημερα το μεσημερι θα δω τι θα γινει και θα σου πω.παντως απο το να δωσω 400+ euro εδωσα 70 και πιστευω οτι κατι θα κανει για εκτος οτι ειναι τοποθετημενο σε καλο σημειο ειναι και δυνατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 25 Μαίου 2008 #28 Share 25 Μαίου 2008 Μην το συζητας καθολου μια χαρα αν συνεχισει ετσι και στις πολλες ζεστες βλεπω να σου φερνω και το δικο μου για λιγο αερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 26 Μαίου 2008 Author #29 Share 26 Μαίου 2008 Πολυ καλη δουλεια φραφω!!!Να σε ωτησω με το TUNZE cooler ειδες διαφορα και ποση?Επισης με την εξατμηση τι εγινε?Γιατι το σκεφτομαι και εγω! Φιλε μου μετα απο 3 ημερες που δουλευε το tunze εχω να σου πω το εξεις. Αν εχεις το ιδιο ενυδρειο ή τα ιδια λυτρα βρες το και παρτω.Τιποτα αλλο δεν εχω να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 4 Ιουνίου 2008 Author #30 Share 4 Ιουνίου 2008 Ποσο καιρο θελει για να βγαλει το ενυδρειο κοραλινι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 5 Ιουνίου 2008 Author #31 Share 5 Ιουνίου 2008 (edited) Το κλεισαμε το μαγαζι??? humor κανω απλα γιατι δεν βλεπω καμια ανταποκριση Έγινε επεξεργασία 5 Ιουνίου 2008 - Νίκος_Κρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Ιουνίου 2008 #32 Share 6 Ιουνίου 2008 Δεν υπάρχει κανόνας. Εξαρτάται από τις παραμέτρους του ενυδρείου και ιδιαίτερα στις τιμές του ασβεστίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Ιουνίου 2008 #33 Share 6 Ιουνίου 2008 (edited) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ Η απάντηση του Νίκου αφορά την ερώτηση ( Ποσο καιρο θελει για να βγαλει το ενυδρειο κοραλινι??? ) Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2008 - NAVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 6 Ιουνίου 2008 #34 Share 6 Ιουνίου 2008 Νομιζω το πρωτο κομματι απευθηνεται στο TUNZE ανεμηστηρα ενω το δευτερο στη κοραλλινη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Ιουνίου 2008 #35 Share 10 Ιουνίου 2008 Κανα νεο Νικολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 11 Ιουνίου 2008 Author #36 Share 11 Ιουνίου 2008 Μπα τιποτα.Θα μιλησουμε και msn.Εχθες που εστειλες ειχα αφησει ανοικτο το pc και ειχα παει γυμναστηριο.Μετα οταν ηρθα ήσουν offline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 18 Ιουνίου 2008 #37 Share 18 Ιουνίου 2008 Βρε παιδια γιατι να δωσετε 70 ευρώ για να παρετε δυο ανεμηστηράκια? Τα ανεμηστεράκια υπολογιστη θα κοστησουν μαζι με το μετασχηματιστη 10 ευρω το πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος