kota 22 Μαίου 2008 #1 Share 22 Μαίου 2008 Καλημερα σε ολους τους χομπιστες και Χρονια πολλα στους Κωστηδες,στις Ελενες και στις Κωνσταντινες! Το ερωτημα μου ειναι καταρχας σε ενα ενυδρειο 30 λιτρα ειναι πολλα τα 4 Γκαπυ??? Και δευτερον εχω 3 θυληκα και 1 αρσενικο και τα εχω 2 μηνες και τα θυληκα μου απο τοτε εχουν αβγα στις κοιλιες τους αλλα ακομα μετα απο 2 μηνες ουτε καν φουσκωσαν ειναι φυσιολογικο αυτο? Η υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 22 Μαίου 2008 #2 Share 22 Μαίου 2008 Ή δεν ειναι ωριμα ακομα για ζευγαρωμα ή ειναι ολα του ιδιου φυλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota 22 Μαίου 2008 Author #3 Share 22 Μαίου 2008 Ή δεν ειναι ωριμα ακομα για ζευγαρωμα ή ειναι ολα του ιδιου φυλλου. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι 1 αρσενικο και 3 θυληκα ενταξει τοσο αρχαριος που να μην τα καταλαβεινω δεν ειμαι ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 22 Μαίου 2008 #4 Share 22 Μαίου 2008 θα μπορουσες να μας βαλεις μια φωτο για να τα δουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota 23 Μαίου 2008 Author #5 Share 23 Μαίου 2008 θα μπορουσες να μας βαλεις μια φωτο για να τα δουμε; Δεν ξερω πως να βαλω φωτο και αν βαλω μονο απο κινητο! Αν μπορουσες να μου πεις πως?? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος