dimis1978 21 Μαίου 2008 #1 Share 21 Μαίου 2008 Θα μπορουσε καποιος να μου πει τι λαμπες θα μπορουσα να βαλω σε 45 cm οφελιμο καπακι? Χρειαζομαι 28-30 watt συνολικα στο ενυδρειο μου που ειναι DIY. εχετε καμια προταση οχι ομως πολυ ακριβη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Μαίου 2008 #2 Share 21 Μαίου 2008 Άν θές μεγάλη απόδοση θα σου πρότεινα να πάς σε Power Compact τις κατά κόσμον DULUX-L. Τις βρίσκεις σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογείο και είναι αρκετά φθηνές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 21 Μαίου 2008 Author #3 Share 21 Μαίου 2008 Αυτες οι λαμπες βγαινουν σε 40 εκατοστα για να μου χωρεσουν? Και αν ναι ειναι καταλληλες για φυτεμενο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 21 Μαίου 2008 #4 Share 21 Μαίου 2008 Βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις και υπάρχουν σε διάφορες αποχρώσεις. Ενδεικτικά και για τη δική σου περίπτωση αναφέρω: 18W...22cm 24W...32cm 36W...41cm Όταν λες φυτεμένο εννοείς πυκνά ή με δύσκολα και απαιτητικά φυτά? Πάντως υπάρχουν και μερικές ενυδρειακές εταιρείες που βγάζουν τέτοιες λάμπες για ενυδρεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 21 Μαίου 2008 #5 Share 21 Μαίου 2008 Nai power compact να παρεις ειναι η πρακτικοτερη λύση αν και παρεξηγημένη κατ εμέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 22 Μαίου 2008 Author #6 Share 22 Μαίου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια... Ησασταν κατατοπειστικοτατοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος