machos_si 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #126 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 οταν το βαζω στον αραγωνιτη παει ο κοκοβιος κ ριχνει αραγωνιτη πανω του κ γεμιζει το στομα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Φεβρουαρίου 2010 #127 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 new entry!!!!! τα 2 νεα μου κοραλακια! μια brain coral κ ενα που δεν θυμαμε καθολου το ονομα.... αλλα ο dias το ξερει 1000% Torch coral(Euphyllia glabrescens) Link to comment Share on other sites More sharing options...
machos_si 7 Μαρτίου 2010 Author #128 Share 7 Μαρτίου 2010 επιτελους εβαλα chaeto στο sump! κ συντομα θα μπει αλλη μια ακτινικη γιατι ι ακροπορα μου αν κ αναπτησετε! νομιζο οτι δεν ειναι τοσο κιτρινη οσο στην αρχη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
machos_si 23 Μαρτίου 2010 Author #129 Share 23 Μαρτίου 2010 σημερα μπηκε αλλη μια ακτινικη! πλεον εχω 3 λευκες κ 2 ακτινικες! οι λευκες ςιναι 2 juwel 24w κ 1 sera 15w οι ακτινικες ειναι 1 juwel 24w κ 1 sera 15w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Μαρτίου 2010 #130 Share 24 Μαρτίου 2010 πως πάει η ακροπόρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
machos_si 25 Μαρτίου 2010 Author #131 Share 25 Μαρτίου 2010 πως πάει η ακροπόρα ? παει αρκετα καλα! εχει μεγαλοσει κ εχει πεταξει κ μερικα ακομα κλοναρια! αν κ παρατηρησα οτι στο πισω μερος της που την βαραγε ο κυκλοφοριτης εχει ψιλο ασπριση... κ αλαξα θεση στον κυκλοφοριτη οστε να μην την βαραει κατευθειαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 25 Μαρτίου 2010 #132 Share 25 Μαρτίου 2010 παει αρκετα καλα! εχει μεγαλοσει κ εχει πεταξει κ μερικα ακομα κλοναρια! αν κ παρατηρησα οτι στο πισω μερος της που την βαραγε ο κυκλοφοριτης εχει ψιλο ασπριση... κ αλαξα θεση στον κυκλοφοριτη οστε να μην την βαραει κατευθειαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος