STAMATIA 15 Μαίου 2008 #1 Share 15 Μαίου 2008 To xαλίκι αν είναι μπεζ με λίγο μουσταρδί δηλαδή το χρώμα ενοχλεί τα ψάρια; Σήμερα μου φέρνουν το καινούργιο ενυδρείο κ εχω αγωνία. Θα το στήσω θα το πλύνω θα του βάλω το χλώριο αύριο βακτηρίδια και σε 3 μέρες τα 2 πρώτα ψαράκια κ ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αγωνιώωω Από κάτω θα βάλω υπόστρωμα ένα ειδικό χώμα που μου έδωσαν και από πάνω χαλίκι για να μπορώ να φυτέψω. Θα έχω πρόβλημα μετά με την άλγη; Ποια η γνώμη σας; Να αποφύγω το υπόστρωμα και να βάλω φυτά μόνο δεμένα πάνω σε ξύλο ή πέτρα; Άπό θέμα καθαρισμού με την σκούπα βυθού θα δυσκολευτώ όταν υπάρχει το χώμα από κάτω; Αν θέλετε πείτε μου για να μην στρώσω καν το χώμα που θα μου φέρουν σήμερα και να βάλω μόνο το χαλίκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κ μια χάρη αν κανείς έχει Βacopa monieri ή κανένα κερατόφυλλο να μου δώσει θα τοθελα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2008 #2 Share 15 Μαίου 2008 To xαλίκι αν είναι μπεζ με λίγο μουσταρδί δηλαδή το χρώμα ενοχλεί τα ψάρια; Σήμερα μου φέρνουν το καινούργιο ενυδρείο κ εχω αγωνία. Θα το στήσω θα το πλύνω θα του βάλω το χλώριο αύριο βακτηρίδια και σε 3 μέρες τα 2 πρώτα ψαράκια κ ο Θεός να βάλει το χέρι του. αγαπητη φιλη,το τελευταιο σε σοβαροτητα που θα επρεπε να σε απασχολει ειναι το χρωμα απο το χαλικι....αφου του βαλεις ΑΝΤΙχλωριο(και οχι χλωριο... ),θα ξεκινησεις να βαλεις βακτηριδια,και μερα μερα θα ταιζεις λιγη τροφουλα.ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ψαρακια τοσο γρηγορα..!!κινδυνευουν να πεθανουν.!!!θα πρεπει πρωτα να στρωσει το φιλτρο σου να γινει δηλαδη ο κυκλος του αζωτου,καιψωαφου προμηθευθεις υγρα τεστ αμμωνια ςνιτρωδων και νιτρικων,και ωαρχισεις να μετρας...μετα απο τουλαχιστον 20-25 μερες θα μπορεσεις σιγα-σιγα να βαλεις τα πρωτα σου ψαρακια μεσα...!!!! μετα μπορεις να πεις ο θεος βοηθος.αν το κανεις λαθος απο την αρχη,δεν σε φταινε ουτε τα ψαρακια ουτε ο καλος μας θεουλης... περιμενουμε την συνεχεια,και καλογεμιστο το νεο σου ενυδρειο... **το χρωμα του μπεζ στο χαλικακι ειναι μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος