filrou 20 Μαίου 2008 #26 Share 20 Μαίου 2008 Χθες τοποθετηθηκε ο ζωντανος βραχος (nidaloβραχος),το βραδυ ακουγα κατι τσακ-τσακ ελπιζω να μην ειναι αυτο που φανταζομαι! Αν ακους θορυβο, ψαξτο καλα τωρα που δεν εχεις τιποτα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Μαίου 2008 #27 Share 20 Μαίου 2008 ποιο skimmer έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx 20 Μαίου 2008 #28 Share 20 Μαίου 2008 καλοριζικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Μαίου 2008 Author #29 Share 20 Μαίου 2008 ποιο skimmer έχεις ? Δεν ξερω μαρκα αλλα ειναι αυτα τα nano τα ετοιμα τις boyu 128 L που τα χουν μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Μαίου 2008 Author #30 Share 20 Μαίου 2008 Αν ακους θορυβο, ψαξτο καλα τωρα που δεν εχεις τιποτα μεσα. Το κανα στο σκοταδι με φακο,δεν βλεπω κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ 20 Μαίου 2008 #31 Share 20 Μαίου 2008 Δεν είναι καθόλου εύκολος ο εντοπισμός...........καλή τύχη στο νυχτερινό σου κυνήγι Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Μαίου 2008 Author #32 Share 20 Μαίου 2008 (edited) Δεν είναι καθόλου εύκολος ο εντοπισμός...........καλή τύχη στο νυχτερινό σου κυνήγι Αν ηταν μαντις νομιζω θα την ειχα βρει.Ενα καβουρακι μονο εχω δει.... Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2008 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Μαίου 2008 #33 Share 20 Μαίου 2008 πρόσεξε να δημιουργεί πλούσιο αφρο που καθώς γίνεται σκούρος ανεβαίνει και πέφτει μέσα στο αναιρούμενο κυπελάκι που είναι στη κορφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Μαίου 2008 Author #34 Share 20 Μαίου 2008 πρόσεξε να δημιουργεί πλούσιο αφρο που καθώς γίνεται σκούρος ανεβαίνει και πέφτει μέσα στο αναιρούμενο κυπελάκι που είναι στη κορφή οκ θα το προσεξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 20 Μαίου 2008 #35 Share 20 Μαίου 2008 Πολυ ωραιο και την επιτυχια την εχεις σιγουρη..εγω πηγα απο δισκους στο θαλασσινο και δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο ευκολο τελικα σε σχεση με το δισκοενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Μαίου 2008 #36 Share 20 Μαίου 2008 εγω πηγα απο δισκους στο θαλασσινο και δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο ευκολο τελικα σε σχεση με το δισκοενυδρειο. τεινει πλεον να γινει χρυσος κανονας αυτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Μαίου 2008 Author #37 Share 20 Μαίου 2008 Πολυ ωραιο και την επιτυχια την εχεις σιγουρη..εγω πηγα απο δισκους στο θαλασσινο και δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο ευκολο τελικα σε σχεση με το δισκοενυδρειο. Mου φενεται παρα πολυ περιεργο αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 21 Μαίου 2008 #38 Share 21 Μαίου 2008 Πολυ ωραιο και την επιτυχια την εχεις σιγουρη..εγω πηγα απο δισκους στο θαλασσινο και δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο ευκολο τελικα σε σχεση με το δισκοενυδρειο. Το θεμα δεν ειναι να εχεις δισκους.Το θεμα ειναι πως τους εχεις του δισκους.Πιστευω το να εχεις το τελειο δισκοενυδρειο ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στα ενυδρεια.Δικη μου γνωμη. Επειδη και εγω περασα απο σχεδον ολλα τα σταδια.Γκουραμια,σκαλαρια,τιγρακια μετα malawi μετα δισκους και τωρα θαλασσινο.Ωραιο το θαλασσινο μου αρεσει αλλα θα ηθλεα να ειχα και ενα 1200αρι με δισκους,καρδιναλιους και πλεκο.Υπομονη καποτε θα παω στο δικο μου σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Μαίου 2008 Author #39 Share 21 Μαίου 2008 Ο βραχος εχει μπει μεσα απο το Σαββατο,μετρησα τωρα ΝΗ4-ΝΗ3 και ΝΟ2 με τεστ της salifert σωστα και μου δειχνουν μη ανιχνευσιμα!!! Ειναι δυνατον αυτο?ειμαι σιγουρος οτι μετραω σωστα.... ΝΟ2 Ο ΝΗ3-ΝΗ4 0.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Μαίου 2008 #40 Share 21 Μαίου 2008 μια χαρά έχεις φυσιολογική αμμωνία για ξεκίνημα .. υπομονή και μετρήσεις αν θέλεις να παρακολουθείς την εξέλιξη .. αλλά και χωρίς να τη παρακολουθείς αυτή ξέρει το δρόμο της . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Μαίου 2008 Author #41 Share 25 Μαίου 2008 Moυ εχει μεινει στην επιφανεια απο τον αραγωνιτη σκονη και δεν λεει να κατσει με τιποτα!κανα κολπο για να φυγει?εκτος απο αναταραξη γιατι εχω ηδη κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Μαίου 2008 #42 Share 25 Μαίου 2008 Με λίγο υαλοβάμβακα μπορείς να απομακρύνεις ότι παραμένει στην επιφάνεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Μαίου 2008 Author #43 Share 25 Μαίου 2008 Με λίγο υαλοβάμβακα μπορείς να απομακρύνεις ότι παραμένει στην επιφάνεια Exω βαλει στο φιλτρο.... Θα τη'ψαρεψω' μαλλον με υαλοβαμβακα ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 26 Μαίου 2008 #44 Share 26 Μαίου 2008 (edited) Θα παρεις ενα κομματακι υαλοβαμβακα και θα "σκουπιζεις" την επιφανεια του ενυδρειου. Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2008 - Νίκος_Κρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 26 Μαίου 2008 #45 Share 26 Μαίου 2008 Θα παρεις ενα κομματακι υαλοβαμβακα και θα "σκουπιζεις" την επιφανεια του ενυδρειου. Την επιφάνεια του νερού εννοεί ο φίλος Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 26 Μαίου 2008 #46 Share 26 Μαίου 2008 (edited) Το καπακι του ενυδρειου εννοουσα :buttrock: Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2008 - Νίκος_Κρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 26 Μαίου 2008 Author #47 Share 26 Μαίου 2008 Το καπακι του ενυδρειου εννοουσα :buttrock: με azax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 30 Μαίου 2008 Author #48 Share 30 Μαίου 2008 Μια ερωτηση,θα μπορουσα να βαλω μια γαριδουλα μεσογειου?(δεν ξερω το ειδος) αυτες που βρισκουμε στις θαλασσες μας τις διαφανες....??? Υπαρχει καλη συμβιωση με τροπικα ψαρια και αλλα ασπονδυλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 30 Μαίου 2008 Author #49 Share 30 Μαίου 2008 κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Μαίου 2008 #50 Share 31 Μαίου 2008 Κατά καιρούς έχω βάλει τέτοιες γαρίδες στο τροπικό περιβάλλον των ενυδρείων μου. Δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα, από τη συμβίωσή με τους υπόλοιπους οργανισμούς, παρόλο που κάποιοι αναφέρουν το αντίθετο. Η επιβίωσή τους όμως δεν ήταν μακροχρόνια, όπως συμβαίνει με άλλους Μεσογειακούς οργανισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος