nikman 18 Μαίου 2008 #26 Share 18 Μαίου 2008 Καλή αρχή odin79! Έχεις κάποιο skimmer σε λειτουργία; Ο βράχος ήταν κουραρισμένος; Αν όχι δε πρέπει να ρίχνεις τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 20 Μαίου 2008 Author #27 Share 20 Μαίου 2008 (edited) ο βραχος ηταν κουραρισμενος η μονη μετρηση που εχω προς το παρον ειναι το ΝΟ2 ο,5 ph 8.2..σκιμερ θα μπει την δευτερα ελπιζω να μην ειναι αργα...προσθεσα και αλλα 5 κιλα βραχου.10 κιλα πιστευετε οτι ειναι οκ? Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2008 - odin79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Μαίου 2008 #28 Share 20 Μαίου 2008 Υπάρχει διαφορά στον κουραρισμένο βράχο, που κουράρεις μόνος σου και αυτόν που αγοράζεις σαν κουραρισμένο. Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο το σύστημά σου κάνει κύκλο. Δεν έχεις παρά να περιμένεις. Δεν είναι απαραίτητο να ρίχνεις βακτηρίδια, ούτε τροφή. Η ποσότητα του βράχου εξαρτάται απ΄τον αριθμό των ψαριών και τα είδη που σκέφτεσαι να φιλοξενήσεις. Μπορείς να βάλεις και 15 κιλά συνολικά αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τα ψάρια που κυκλοφορούν πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 21 Μαίου 2008 Author #29 Share 21 Μαίου 2008 Υπάρχει διαφορά στον κουραρισμένο βράχο, που κουράρεις μόνος σου και αυτόν που αγοράζεις σαν κουραρισμένο. Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο το σύστημά σου κάνει κύκλο. Δεν έχεις παρά να περιμένεις. Δεν είναι απαραίτητο να ρίχνεις βακτηρίδια, ούτε τροφή. Η ποσότητα του βράχου εξαρτάται απ΄τον αριθμό των ψαριών και τα είδη που σκέφτεσαι να φιλοξενήσεις. Μπορείς να βάλεις και 15 κιλά συνολικά αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τα ψάρια που κυκλοφορούν πολύ. αυτο κανω κ.Νικο σημερα εβαλα και το σκιμερ ειναι το v2 400 ελπιζω να βοηθησει.τι γνωμη εχετε για αυτο το σκιμερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος