ALOFRON 13 Μαίου 2008 #1 Share 13 Μαίου 2008 Kαλως σας βρήκα. Παρακολουθω αρκετό καιρό τώρα το φορουμ και αποφάσισα να κανω ενγραφη. θα ήθελα πάρα πολύ να φτιάξω ένα μεγάλο θαλασσινό ενυδρείο με ψάρια μόνο, αλλά διαβάζοντας τα θέματα σας αποφάσισα ότι είμαι πολύ λίγος από χρόνο, υπομονή και χρήματα για να το κάνω. έτσι λοιπόν θα σας παρακολουθώ εσάς και τα κατορθώματα σας και κάποια στιγμή θα φτιάξω ένα ενυδρείο high definition στην τηλεόραση μου, όντας φωτογράφος . Παρολα αυτά εκτός από τις γνώσεις σας για τα ενυδρεία έχετε και πολλές γνώσεις για πατέντες που μου έχουνε χρειασθεί αρκετές φορές. Γιωργος από Θεσσαλονικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Μαίου 2008 #2 Share 13 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες Γιώργο! Εύχομαι να φτιάξεις σύντομα το ενυδρείο που θέλεις, καί όχι μόνο σε 1080p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 13 Μαίου 2008 #3 Share 13 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 13 Μαίου 2008 #4 Share 13 Μαίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 13 Μαίου 2008 #5 Share 13 Μαίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 13 Μαίου 2008 #6 Share 13 Μαίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALOFRON 13 Μαίου 2008 Author #7 Share 13 Μαίου 2008 Ευχαριστω για το καλωσορισμα θα παρακολουθω διακριτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος