PiGa 28 Ιανουαρίου 2006 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2006 ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑΤΟΥ ΠΛΑΙΝΕΙ ΠΙΑΤΑ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΦΙΛΟΣ:"ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΩ ΕΝΑ ΦΛΑΣ!" ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΛΕΝΕ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΙ... ΓΙΑΓΙΑ:"ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 28 Ιανουαρίου 2006 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2006 καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φςςςςςςςςςςςςςςς ποινττττττττττττττττττττττττ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 28 Ιανουαρίου 2006 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2006 Ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!! Ρε τη γιαγια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 29 Ιανουαρίου 2006 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2006 Η γιαγιά φέρνει κάτι σε "Θεοπούλα"; Από την γνωστή σειρά;;;;; Κορυφαία η ατάκα της αχαχαχαχαχαχαχαχαχχααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 30 Ιανουαρίου 2006 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2006 Άψογη ατάκα η γιαγιά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 30 Ιανουαρίου 2006 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2006 Απαιχτει η γιαγιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος