vagosg 9 Μαίου 2008 #1 Share 9 Μαίου 2008 Σχεδον εχω καταληξει στην αποφαση για 1.000 λιτρα reef. Το μονον που με απασχολει ειναι η αλλαγη νερου. Περαν αυτου ΤΙ ΑΛΛΟ μπορει να ειναι αρκετα δυσκολο και μπορει να μην το εχω λαβει υπ'οψιν μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαίου 2008 #2 Share 9 Μαίου 2008 εκτος ισως απο τα αρχικα χρηματα της επενδυσης σου αγαπητε μου φιλε,υπαρχουν και τα χρηματα της συντηρησης ενος τετοιου θηριου ριφ,που δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητα(ζουμια,δεη κλπ). αν τα ξεπερασουμε αυτα,θα πρεπει να υπολογισεις σωστα το που και πως θα τοποθετηθει αυτο το θηριο,γιατι μιλαμε για πολυυυυυυ βαρος συνολικα...!! επισης τελειο θα ειναι να υπαρχει πολυ κοντα στο ενυδρειο υδρευση -αποχετευση για ευνοητους λογους.... δεν μπορω να σκεφθω κατι αλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 11 Μαίου 2008 Author #3 Share 11 Μαίου 2008 ναι υπαρχει διπλα αποχετευση...αυτο ειναι το πιο ευκολο. Οσο για τα ζουμια επειδη τωρα χρησιμοποιω τα παντα...χωρις και να χρειαζοντε ολα....στο 1.000 θα περιοριστω στα απολυτως απαραιτητα. Το γεμισμα ειναι ενα προβλημα και το βαρος περιπου 2 τοννοι ειναι ενταξει αλλα περιμενω το τελικο οκ απο εναν στατικο/μηχανικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 11 Μαίου 2008 #4 Share 11 Μαίου 2008 Μην ξεχνάς τη ΔΕΗ. Αυτή είναι το μεγαλύτερο κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 11 Μαίου 2008 #5 Share 11 Μαίου 2008 Βαγγελη η αλλαγες νερου ειναι μια ταλαιπωρια... θα χρειαστεις μεγαλη δεξαμενη/βαρελα για να φτιαχνεις το νερο σου και βεβαια θα το φτιαχνεις πανω απο 24 ωρες (λογο ογκου για να διαλυθει καλα το αλατι, να ερθει το Ph κτλ)...εγω εχω μια βαρελα 200 λιτρων που κουβαλαω στο σαλονι οταν ειναι να γεμισω Απο εκει και περα υπαρχουν λιγες ταλαιπωριες στο καθαρισμα των τζαμιων (οταν θελει ξυστρα και οχι μονο μαγνητη) και στη γενικη συντηρηση-καθαριωτητα αλλα πραγματικα αυτα δεν ειναι αξια να σε σταματησουν... Προχωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 23 Μαίου 2008 Author #6 Share 23 Μαίου 2008 τελικα το προχωρησα...ετοιμαζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 23 Μαίου 2008 #7 Share 23 Μαίου 2008 1000 ε? Οταν το ετοιμασεις να σου αγορασω μια μασκα για να μπορεις να βλεπεις μεσα περιμενουμε φωτο σταδιακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 23 Μαίου 2008 #8 Share 23 Μαίου 2008 εύχομαι να έχει τη καλύτερη εξέλιξη πρόσεξε την υπερχείλιση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Μαίου 2008 #9 Share 24 Μαίου 2008 Καλή συνέχεια! Περιμένουμε νέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 24 Ιουνίου 2008 #10 Share 24 Ιουνίου 2008 Φιλε Βαγγελη το συνεχισες?το κοστος για τα μηχανηματα και το ενυδρειο ποσο ηταν περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 24 Ιουνίου 2008 #11 Share 24 Ιουνίου 2008 ναι υπαρχει διπλα αποχετευση...αυτο ειναι το πιο ευκολο. Οσο για τα ζουμια επειδη τωρα χρησιμοποιω τα παντα...χωρις και να χρειαζοντε ολα....στο 1.000 θα περιοριστω στα απολυτως απαραιτητα. Το γεμισμα ειναι ενα προβλημα και το βαρος περιπου 2 τοννοι ειναι ενταξει αλλα περιμενω το τελικο οκ απο εναν στατικο/μηχανικο. Αν το κανεις μονος σου τοενυδρειο καλυτερα ειναι να εκμεταλευτεισ το πλατος και οχι τονυψος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 24 Ιουνίου 2008 #12 Share 24 Ιουνίου 2008 Αν το κανεις μονος σου τοενυδρειο καλυτερα ειναι να εκμεταλευτεισ το πλατος και οχι τονυψος. Με ολα αυτα ξεχασαμε να σου ευχηθουμε Καλή συνέχεια! Περιμένουμε νέα σοθ και αν θε τις διαστασις σου γιατ με ενδιαφαιρουν αμεσα εύχομαι να έχει τη καλύτερη εξέλιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 25 Ιουνίου 2008 #13 Share 25 Ιουνίου 2008 Μπορεις να γραψεις τις διαστασεις γιατι π.μ.δεν δεχεσαι και το θεμα με ενδιαφερει αμεσα,σε ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 1 Ιουλίου 2008 Author #14 Share 1 Ιουλίου 2008 Oooops, τωρα το ειδα.... 3,00μ*60,50πλάτος*50 ύψος Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουλίου 2008 #15 Share 1 Ιουλίου 2008 Θα ειναι εντυπωσιακο με αυτες τις διαστασεις.. Καλη αρχη σου ευχομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 1 Ιουλίου 2008 #16 Share 1 Ιουλίου 2008 καλή επιτυχία ! περιμένουμε φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igano80 1 Ιουλίου 2008 #17 Share 1 Ιουλίου 2008 Επειδη ψαχνομαι και εγω να φτιαξω ενα τριμετρο θα ηθελα να μαθω πληροφοριες οπως ποιος στο εφτιαξε? Κοστος κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος