piramaniac 5 Μαίου 2008 #1 Share 5 Μαίου 2008 Καλυσπερα σε ολους, τελικα πηρα ενα 250 λτρ και τα μικρουλια μου ανεπνευσαν παρτε videaki...... http://www.youtube.com/watch?v=FgfeyYt7ZOw Link to comment Share on other sites More sharing options...
stravadi 6 Μαίου 2008 #2 Share 6 Μαίου 2008 τους εφτιαξες ωραιους τους μαγκες σου .βαζεις και καμια φοτο απο τη βαση?εχουν ενδιαφερον οι ιδιοκατασκευες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Μαίου 2008 #3 Share 6 Μαίου 2008 μπραβο ρε σειρα! λιγα ξυλα για κρυψωνες κ εισαι πρωτος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 6 Μαίου 2008 #4 Share 6 Μαίου 2008 Οπως σου ειπε και ο Αντωνης, μπολικα ξυλα για κρυψωνες, κανενα φυτο επιφανειας για να κανει σκια, λιγο blackwater για να σκουρηνεις το νερο, και ο βιοτοπος ειναι ετοιμος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 6 Μαίου 2008 Author #5 Share 6 Μαίου 2008 Ακομα δεν ειναι ετοιμο.....θελει πολλα ακομα αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν Σημερα δυστυχως αλλα ειδα ενα σαλιγκαρακι στο τζαμι thanks σε ολους Πανος................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Μαίου 2008 #6 Share 8 Μαίου 2008 Καλοριζικο αντε και σε μεγαλυτερο στο μελλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
machos_si 9 Μαίου 2008 #7 Share 9 Μαίου 2008 εγω θα κανω ενσταση παντος γιατι το νεον που εχεις δεν παιζει στο βιντεο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 10 Μαίου 2008 Author #8 Share 10 Μαίου 2008 Που εισαι ρε Ξ@δερφε παιζει ομως στο καινουργιο video...και δεν ειναι νεον!!!!! δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=pjcVywShUdQ Αραβωνιαρη μου δες και το Πισω καλο???? Αντε να δουμε και το ΝΑΝΟ σου.. Σε-reef-η τα λεμε τρελε........... Crx V-tec Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille 14 Μαίου 2008 #9 Share 14 Μαίου 2008 Το ψαρακι σου μετραει μερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 14 Μαίου 2008 Author #10 Share 14 Μαίου 2008 τι εννοεις δεν καταλαβα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 24 Μαίου 2008 #11 Share 24 Μαίου 2008 Το ψαρακι σου μετραει μερας. Μπορεις να μας πεις τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 25 Μαίου 2008 #12 Share 25 Μαίου 2008 Μπορεις να μας πεις τι εννοεις? εννοει οτι το neon που υπαρχει στο ενυδρειο θα φαγωθει καποια στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 25 Μαίου 2008 Author #13 Share 25 Μαίου 2008 ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ ουτε που ασχολουνται Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Μαίου 2008 #14 Share 26 Μαίου 2008 ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ ουτε που ασχολουνται ναι, αλλα δεν εχει καμια δουλεια εκει μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 26 Μαίου 2008 Author #15 Share 26 Μαίου 2008 Το ξερω ρε σειρα αλλα ειναι ολα υπο ελενχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 2 Ιουνίου 2008 #16 Share 2 Ιουνίου 2008 Το ξερω ρε σειρα αλλα ειναι ολα υπο ελενχο Eίσαι σίγουρος για αυτό????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinamar 2 Ιουνίου 2008 #17 Share 2 Ιουνίου 2008 Ωραίο ενυδρείο και επίσης ακόμα καλύτερο video editing! Όμως αυτό το δύσμοιρο το ψαράκι το λυπήθηκε η ψυχή μου. Να μαζέψουμε υπογραφές εδώ στο ΑΖ για να το βγάλεις από μέσα. ΥΓ. Τώρα, αυτό με το "όλα υπό έλεγχο" μη το λες. Αν σε είχαν εσένα κλειδωμένο στις ντουζιέρες με πέντε μαύρους δε νομίζω να σε παρηγορούσε αν σου έλεγαν ότι όλα είναι "υπό έλεγχο" Κάπως έτσι ζει το έρμο το ψαράκι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 2 Ιουνίου 2008 Author #18 Share 2 Ιουνίου 2008 dinamar καταρχας ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο για το VIDEO ΞΕΧΝΑΤΟ sorry για το στυλακι μου. ειμαι ΥΠΕΡ στο 1 το μηνα....ζωντανη τροφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος