Aquazone Project Team 5 Μαίου 2008 #1 Share 5 Μαίου 2008 Aquazone Φωτο- Quiz No11, Μάιος 2008 Αγαπητά μέλη, Για το μήνα Μάιο, το Aquazone, σε μια προσπάθεια διασκέδασης και ευχάριστης διαμονής, ανοίγει ένα νέο Φωτο-Quiz, στο οποίο καλείστε να ανακαλύψετε τον απεικονιζόμενο οργανισμό.Βρείτε λοιπόν την επιστημονική ονομασία του οργανισμού της φωτογραφίας μας, ενώ για διευκόλυνση, θα προστίθενται κομμάτια από το πάζλ, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Σε πιο ψάρι ανήκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stravadi 5 Μαίου 2008 #2 Share 5 Μαίου 2008 ειναι polypterus senegalus Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 5 Μαίου 2008 #3 Share 5 Μαίου 2008 (edited) -κατι μου λεει οτι το βρηκες...αλλα ας περιμενουμε την απαντηση Έγινε επεξεργασία 5 Μαίου 2008 - lmaikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquazone Project Team 5 Μαίου 2008 Author #4 Share 5 Μαίου 2008 ειναι polypterus senegalus Μπράβο Συγχαρητήρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stravadi 5 Μαίου 2008 #5 Share 5 Μαίου 2008 μου θυμισε το μωρακι μου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts