zapetros 1 Μαίου 2008 #1 Share 1 Μαίου 2008 εδω και δυο μερες παρατηρησα στο τζαμι του ενυδρειου με δισκους που εχω κατι λευκα ινωδη τροιχιδια.μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει?δεν εχω παρατηρησει καποια μεταβολη στην συμπεριφορα των ψαριων μου.ολα δειχνουν φυσιολογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 1 Μαίου 2008 Author #2 Share 1 Μαίου 2008 δεν εχει τυχει σε κανεναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Μαίου 2008 #3 Share 1 Μαίου 2008 δεν εχει τυχει σε κανεναν? καποια φωτο ισως βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 1 Μαίου 2008 Author #4 Share 1 Μαίου 2008 ιδου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 1 Μαίου 2008 #5 Share 1 Μαίου 2008 Μετρησεις νερου , ειναι καλες ; Αλαγη νερου ποτε εγινε ; Αυτα κινουνται ειναι ζωντανοι οργανισμοι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 1 Μαίου 2008 Author #6 Share 1 Μαίου 2008 οχι ζωντανοι οργανισμοι δεν ειναι.η κινηση τους οφειλεται στην ροη του νερου απο τα 2 φιλτρα.αλλαγη νερου μικρη ομως 30 λιτρα περιπου εγινε πριν απο 4 μερες.μετρησεις πριν απο 7 ημερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Μαίου 2008 #7 Share 1 Μαίου 2008 ειχα κι εγω ανα διαστηματα αλλα εξαφανιστηκαν μετα απο καθαρισμο με μαγνητη...δεν πρεπει να ειναι κατι κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 1 Μαίου 2008 #8 Share 1 Μαίου 2008 (edited) Κανε μεγαλυτερες αλλαγες νερου ταιζε λιγοτερο και αυξησε λιγο την κυκλοφορια του νερου σου θα δεις οτι θα εξαφανιστουν μην σε ανησυχει ιδιαιτερα παντως με τα παραπανω που σου ειπα δεν τα ξαναδεις. ps: το οτι το βλεπεις τωρα με τα ιδια φιλτρα και την ιδια κυκλοφορια σημαινει πιστευω οτι τα φιλτρα σου θελουν ενα καθαρισμα και για αυτο εχει μειωθει η κυκλοφορια τους για κοιτα τα. Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2008 - pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 2 Μαίου 2008 Author #9 Share 2 Μαίου 2008 τα φιλτρα τα κοιταξα .εκανα 40 % αλλαγη νερου και βλεπουμε.ευχαριστω πολυ παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsantos 11 Μαίου 2008 #10 Share 11 Μαίου 2008 Κατα πασα πιθανοτητα ειναι μυκητες,με σωστή συντήρηση του ενυδρείου θα φύγουν απο μόνα τους, θα κανουν τον κυκλο τους και θα φυγουν,οσο για τα ψαρια δεν τα επηρεαζουν καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Μαίου 2008 #11 Share 11 Μαίου 2008 Είναι planaria...Με καλή αλλαγή νερού και καθαρισμό του φίλτρου θα είσαι ΟΚ. Μήν ανησυχείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος