sifis 23 Απριλίου 2008 #1 Share 23 Απριλίου 2008 Καλησπερα εχω ενα αχινο DIADEMA του οποιου τωρα παρατηρησα οτι του πεφτουν οι βελονες τι εχει? οποιος ξερει ας μου απαντησει ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 23 Απριλίου 2008 #2 Share 23 Απριλίου 2008 κακά μαντάτα .. πόσο καιρό ζει στο ενυδρείο σου ? τι μετρήσεις νερού έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifis 24 Απριλίου 2008 Author #3 Share 24 Απριλίου 2008 κακά μαντάτα .. πόσο καιρό ζει στο ενυδρείο σου ? τι μετρήσεις νερού έχεις ? ζει ενα μηνα μπορει και παραπανω τιμες νερου αμμωνια 0 νitrite 0 nitrate 10 ph 8.1 πυκνοτητα νερου 1026 εχω ακομα μια γαριδα σαλιγκαρια κλοουν tank Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Απριλίου 2008 #4 Share 24 Απριλίου 2008 έχουν ανάγκη από πολύ καλή ποιότητα νερού και άλγη για να φάνε .. αλλαγές νερού για να πέσουν τα νιτρικά .. ίσος να βοηθήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος