viciouscircle 23 Απριλίου 2008 #1 Share 23 Απριλίου 2008 (edited) Κιχλιδόφιλοι και όχι μόνο, απολαύστε! fishaholics.org Από τις αγαπημένες μου: Brichardi Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2008 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 23 Απριλίου 2008 #2 Share 23 Απριλίου 2008 Καταπληκτικά χρώματα φίλε, να' σαι καλά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 23 Απριλίου 2008 #3 Share 23 Απριλίου 2008 Αυτα ειναι ομορφιες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 23 Απριλίου 2008 #4 Share 23 Απριλίου 2008 τέλειες...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Απριλίου 2008 #5 Share 23 Απριλίου 2008 Ωραια σελιδα Γιωργο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMESIS13 24 Απριλίου 2008 #6 Share 24 Απριλίου 2008 ΦΟΒΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ!ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΠΙΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΓΥΑΛΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gohn1990 24 Απριλίου 2008 #7 Share 24 Απριλίου 2008 τρομερες................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 5 Νοεμβρίου 2008 Author #8 Share 5 Νοεμβρίου 2008 (edited) Ευκαιρία να ξεθάψω το θεματάκι και μαζί τους Αφρικανόφιλους!!! Πάρ' τε και δυο φρέσκα: http://www.tago.dk/Tanganyika/index.html Και για όσους νομίζουν οτι η τανγανίκα δεν έχει ούτε ένα ξύλο: http://trophs.com/forums/index.php?showtopic=169&st=10 ...καλό ψαχούλεμα! Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2008 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2008 (edited) Εγώ το έχω ξαναγράψει, πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε το ταξείδι αυτό στις λίμνες. Σίγουρα αξίζει τον κόπο. Εξάλλου οι ωμορφότερες πριγκίπισσες είναι οι πριγκίπισσες του Burundi Σωκράτης Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2008 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Νοεμβρίου 2008 #11 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το έχω ξαναγράψει, πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε το ταξείδι αυτό στις λίμνες. Σίγουρα αξίζει τον κόπο. Εξάλλου οι ωμορφότερες πριγκίπισσες είναι οι πριγκίπισσες του Burundi Σωκράτης Αν αξιζει λει........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 6 Νοεμβρίου 2008 #12 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Αντε βρε παιδια να οργανονομαστε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 6 Νοεμβρίου 2008 Author #13 Share 6 Νοεμβρίου 2008 (edited) Χμμμ... ωστε είμαστε πολλοί... έχει ψάξει κανείς τιμές, αεροπορικές εταιρίες, γκρούπ κλπ?... ...Μόλις θυμήθηκα έναν φίλο σε ταξιδιωτική... χεχε... Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2008 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 6 Νοεμβρίου 2008 #14 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Υπολογίζετε και΄μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorhead 6 Νοεμβρίου 2008 #15 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Τι μπορεί να πει κανείς μετά από κάτι τέτοιο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος